Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Bicaz (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/46781-bicaz.html)

DarkNight_Racer 28-11-09 18:44

Re: Bicaz

Din cate stiu eu pentru folii pe stopuri si mai ales pe faruri se ia certificatul de inmatriculare!!!.....Nu te-a oprit nimeni pentru asa ceva??

Jok3r K10 29-11-09 09:27

La cum merge cred ca o sa ii ia si certificatul de nastere...:lol:

ThunderRa 29-11-09 11:27

Ieri a fost o ceata teribila prin tara si venind dinspre Marasesti era sa intru intr-unul "tunat" cu folie pe stopuri pe care nu-l vedea nici draq. Dupa parerea mea, luarea certificatului e o pedeapsa prea mica.

DarkNight_Racer 29-11-09 12:59

Da, dar nici macar asta nu se pune in practica, prin aceea ca putini raman fara certificat de inmatriculare si iau amenda pentru asa ceva!!!...dar la noi pana nu se intampla ceva grav, nu se iau masuri

imbaplayer 29-11-09 17:29

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2845670)
La cum merge cred ca o sa ii ia si certificatul de nastere...:lol:

stopurile se vad impecabil.
farurile...trebuie xenon. :)
si joker... era liber orasul -.-
nu s-a luat nimeni de mine pana acum, politia, astia cu radaru`, etc.. n-au treaba. nu stiu de rar.
nu e folie, e lac pe ele

DarkNight_Racer 29-11-09 19:59

Nu conteaza ca e folie sau lac....acolo scrie ca nu ai voie cu folie sau tratamente chimice carie sa impiedice vizibilitatea clara...

Teo MTM 30-11-09 00:47

Quote:

Originally Posted by imbaplayer (Post 2846955)
stopurile se vad impecabil.
farurile...trebuie xenon. :)
si joker... era liber orasul -.-
nu s-a luat nimeni de mine pana acum, politia, astia cu radaru`, etc.. n-au treaba. nu stiu de rar.
nu e folie, e lac pe ele

Eu am pe lămpi şi am probleme de fiecare dată cānd mă opreşte ... !

Teo MTM 30-11-09 00:50

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2845944)
Ieri a fost o ceata teribila prin tara si venind dinspre Marasesti era sa intru intr-unul "tunat" cu folie pe stopuri pe care nu-l vedea nici draq. Dupa parerea mea, luarea certificatului e o pedeapsa prea mica.

Pentru ceaţă există lumini de ceaţă care funcţionează şi dacă sunt innegrite lămpile ! Că nu le avea ăla aprinse ghinion pt cel din spate ... !

imbaplayer 30-11-09 09:28

inca nu m-a oprit nimeni..
si nu afecteaza vizibilitatea prea tare...e lumina galbuie, si faza lunga bate ceva mai mult decat faza scurta. pun xenon curand sa nu existe probleme si asta e.

ThunderRa 01-12-09 06:45

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2848211)
Pentru ceaţă există lumini de ceaţă care funcţionează şi dacă sunt innegrite lămpile ! Că nu le avea ăla aprinse ghinion pt cel din spate ... !

Erau aprinse dar oricum ai da-o, intensitatea luminii e mai mica atunci cand ai folii pe stopuri. Inca ceva: nu e ghinion ci nesimtire iar folia pe faruri e probabil cea mai clara dovada de kitch si lipsuri majore in cortex la proprietar. Parerea mea.

DarkNight_Racer 01-12-09 10:44

Dar sunt faruri cu sticla mai fumurie facute de anumite firme....alea nus kitsch??

ThunderRa 01-12-09 15:57

Nu, pentru ca tunerii adevarati maresc puterea luminii (becuri mai puternice) cand fac asta. Altfel nu primesc TUV-ul (RAR-ul sau cum se cheama in functie de tara). Kitch e atunci cand in loc sa faci un lucru asa cum se face, il imiti cu o improvizatie aiurita fara sa tii seama de consecinte. Cu inegrirea stopurilor fara modificarea luminozitatii in concordanta nu faci decat sa atentezi la siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic. La 20 de ani nu vedeam lucrurile asa insa acum cand merg des cu fiul meu in masina, daca as face un accident din cauza unuia cu transformari de genul acesta cred ca as rupe manivela de el pana ar ajunge politia...

VaLeX 01-12-09 16:14

2 Attachment(s)
Farurile cu tenta fumurie , sunt ori acele faruri "smoked" , asa vin farurile , de obicei aftermarket , si nu influenteaza cu nimic lumina becurilor , sau mai sunt acele faruri care au sticla normala (clara) , insa au elemente din interiorul farului negre, care iti da impresia ca sunt "smoked", si acestea nu deranjeaza deloc la vizibilitate.
Si eu am avut farurile negre , si a fost doar de curiozitate, intr-adevar, look 10 , practic 2 , a doua zi au revenit la normal. Cu stopurile , sunt de acord , asa cum a spus si ThunderRa , o tenta de negru si umblat la intensitatea becurilor.

Se poate observa diferenta dintre un far innegrit pe afara si celalalt unele elemente vopsite negru pe interior.

ThunderRa 01-12-09 16:16

Cu farurile e mai simplu decat cu stopurile. Eu vorbeam doar de stopuri.

imbaplayer 01-12-09 18:08

de vanzare.
pt detalii pm

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning