![]() |
Re: Giurgiu
Eu cu urmatoarea masina :)
|
ma bag si eu , dar dupa ce vand volvo, ca asta cica e masina d pensionari si nu ma incadrez la raceri :)
off....masina lui jaques chiar e un 318 obosit , nu am zis la misto :D |
Pro-aux, daca vinzi masina ... ce faci cu numarul ala? :mrhappy: :bunch:
|
Ar fii un lucru foarte bun sa se infiintze si probabil pe viitor va aveea mai multi membri
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar nu sunt raspunzator de comportamentul politiei fata de tine :D, ca il cam stiu astia . si nu de bine. |
Quote:
|
pro-aux, deci esti mester in ale condusului :))
nu pot uita cum , acum doua veri, sau chiar vara trecuta,... ai venit pe la 1-2 noaptea tare in sensul de la caprioara , si ai intrat in derapaj (sau frana de mana nu mai sunt sigur) exact pe langa bordura si asa ai tinut-o pana cand ai ajuns la intersectia cu strada garii. :) cred ca ai exersat mult :P |
Vand Megane 1.2 break, an fabricatie 2000, 150000 km (in curand 160000, daca fac un tur de tara ca si asa de cand o am nu am plecat sa o plimb) adus in tara din Franta (un singur proprietar) in octombrie, inmatriculat in ianuarie(lipsa bani de taxa), primul proprietar in tara, culoare gri metal cameleon, motor 1.6 16v, 107 cp, 4 Airbag SRP, Aer Conditionat, scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar,tetiere active, volan reglabil imbracat in piele, A.B.S., 4 geamuri electrice heliomate,oglizi electrice incalzite, computer de bord, proiectoare,casetofon original cu comenzi pe volan(sau MP3 pioneer+statie+subwoofer jbl optional) masina e impecabila. Zilele astea pun si poze.
Pret 6100 E, putin negociabil Tel 0764488612 sau email [email protected] |
Quote:
|
6 Attachment(s)
se vinde bmw 320d kombi luna a 10-a 2000,navi business,magazie 6CD,telefon,volan multifunctional piele,pilot automat,DSC, scaune sport, cotiera din piele, jante aluminiu pe 16"(nu sunt in poze) 206000km ... detalii la userul [ A l i n ]™ 2006
|
Quote:
sima.....nu stiu cand cand zici de rond ca probabil am facut de mai multe ori chestia asta .....dca eram cu volvo, mai mult de 1 an nu prea am cum |
baieti..reconditionez jante :D
aveti vreunu nevoie ? |
Baga mai multe detalii .. sper ca stii la ce te "inhami" :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning