![]() |
Re: mba_3ds max8
mha mba ce sa-ti zic....sooper tata! dar am si eu 2 intrebari: cat iti ia sa faci o masina din asta si cat in ce program/sau cu ce faci??
|
depinde de detalii....3sapt-2luni?
scrie si in titlu ...3d studio max 8 |
extraordinar :)
|
am ramas :yikes: .... sunt superbe lucrarile, te felicit, BRAVO !!!!
|
Logan Coupe @promotor
Logan coupe + mini interviu @ sssfinxxx's blog sapt viitoare vin cu o prezentare mai in detaliu (mult mai multe poze) si aici.. |
Bravo Alex :P
Sper totusi sa ai ceva timp la iarna sa faci si lucrarea de care ti-m vorbit :rolleyes2 |
Alex am si eu un lucru sa iti spun: Felicitari ,Bravo pentru munca depusa, a iesit SUPERB! ;) tineo tot asa...aa si succes si pe viitor la toate proiectele tale ;):D:D
|
16 Attachment(s)
Dacia Logan COUPE
aveti prezentari mai jos.. sper ca va place.. @ promotor @ sssfinxxx @ youtube (animatia) @ youtube un montaj |
logan coupe :| pff... frumos :)
|
4 Attachment(s)
aici o sa fie continuarea (sa zic asa) topicului .. defapt a prezentarilor pozelor.. deocamdata 3d si poate si desene
din motive de moarte inceata dar sigura a sectiunii 3d oricum pun pozele si aici... |
mba, randarile sunt geniale, iti ies foarte frumos, daca nu sunt indiscret pot sa te intreb ce specificatii are PC-ul tau? :D deoarece calitatea este la superlativ, si sunt curios daca m-as apuca de acest "sport" sa stiu daca as putea obtine asa calitate (macar a imaginii:)).
LE: Felicitari pentru Logan. |
randarile la peugeot sunt facute doar pe calculatorul meu.. care are 2gb de rami si 1.8gbz si la placa video (nush de care) de 512mb
randarile la logan sunt facute si pe laptop ...care e de 1 gb parca tot 1.8 si fara placa video... dar randarile sunt un pic lucrate si in photoshop...ce iese direct din max e departe de ce vezi :P |
Salut omu..am vazut tot ce ai facut de la inceput..:|si am ramas tablou:|
In concluzie esti bun!!!foarte bun. Am si eu o intrebare?cum stai cu noptile nedormite? |
Quote:
acum nu il mai am nici instalat de vreo jumate de an... a 12a ce sai faci :rolleyes2 dar promit ca revin in vacanta cu ceva mai bun decat loganul... sau asa sper |
1 Attachment(s)
deci help :lol::lol:
treaba sta cam asa... acu vreo juma de an mi'am formatat calculatoru, si nu am mai instalat maxu. acum...dintr'o pura coincidenta cu 4tdays... l'am instalat iar.... acelasi calculator... acelasi windows... acelasi max si acelasi vray :) ...dar primesc iar eroarea aia idioata la tot ce incerc sa deschid (mai vechi)... adica peugeot/ scirocco/ logan :evil::evil::evil: a mai primit'o careva?? sau ceva rezolvare ?? nu merge cu dezactivate all maps (cum a mers data trecuta) si nici cu merge intr'un fisier nou ... asta cu merge merge da pana la un moment dat .. adica daca incerc sa bag totul deodata da eroare imediat... daca le bag pe rand ... ma lasa sa bag vreo 5-6 obiecte si pe urma da eroare... salvez mai bag vreo 5-6 ...tot asa pana cand da eroare de cum o deschid... adica same shit :( so... please help :cry::cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning