![]() |
Re: Bz 88 Cvm
nu sunt de nova amortizoarele ;)
|
Proiectoarele le am, dar nu le-am montat shi nici nu le voi mai monta pana nu o sa-mi fac alt spoiler... App. de suspensii: intereseaza pe cineva un set de amortizoare pentru garda joasa? Pt. detalii, PM...
|
Nu am mai trecut de mult pe forum... Am fost f ocupat in ultima vreme... Tot acest timp nu am stat degeaba.... o sa revin cu poze... sper sa va placa...
|
Hai cu pozele ca sunt curios de ultimele noutati :)
|
bara din spate tu ai facut-o?
vreau si eu una ca am acelasi model de dacie de unde ai prelungirea fata?pt ce masina era? |
Quote:
|
prelungirea fata e de Vectra C (de spate)
|
Tot ce este pe mashina este facut de mine.
Sper k weekend-u' asta sa va pot posta pozele cu ultimele realizari. |
10 Attachment(s)
In sfarshit am reushit s postez shi eu nishte poze noi: primele 2 sunt de la Pashti, de la mare, celelalte sunt recente.
|
4 Attachment(s)
Shi cateva poze de la interior... scz pt calitate, sunt faqte q telefonu'... Ashtept pareri!
|
sika te-am vazut mai devreme prin dorobanti.....arata bine masinutza...felicitari !
|
super tare arata din fatza...dar mai mult imi placeau jantele vechi,e doar parerea mea.Ai de gand sa-ti iei ceva jante de aliaj in 4 prezoane?astea sunt asa de ''trecere'' pana iei altele nu?
|
era shi timpul sa vedem shi noi ce sa mai facut la masina
felicitari shi bafta in continuare ;) |
frumoasa masina ta ;)
|
Imi plac modificarile aduse de tine!era si timpul sa vedem ce iai mai facut;).Ai de gand sa te bagi la liniutzele de luna asta cu ea?:D .Bafta in continuare la tunareala si numai bn
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning