![]() |
Re: Performante maxime pentru o Solenza
Sincer ma faci sa rad.. Ai vreo filmare sa-mi dovedesti ca o folosesti in alte moduri decat in a te deplasa de la x la y?
|
Quote:
|
Quote:
|
pai daca viteza maxima constructiva e 170 sau cat dracu e la solenza , cum va explicati voi ca prindeti 200 ? =))
|
simpatic rau topicul asta, parca era vorba de performante maxime pentru o solenta nu de o comparatia cu loganul, sa vedem care se rastoarna mai repede.
Si pentru cineva care zicea mai sus 90 de Cp din cip si evacuare nu o sa ii obtina niciodata. ps: la 1.4 mpi 1 Cp = (aproximativ) 50 E |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
E urat ca am ajuns sa facem contre intre Solenza si Logan, ambele sunt niste masini foarte bune ca fiabilitate. |
Nu stiu de ce va supara adevarul ca solenza ii mai buna ca loganul la viteza,stabilitate confort nu prea numa modelul scala dar se poate face si solenza ca si loganu la confort :oglinzi electrice, incalzite,geamuri electrice spate si multe altele ce are loganul.De asta ce mai aveti de comentat prinde in panta https://www.youtube.com/watch?v=UDb74vesAh4,si mai este una tot drum drept:https://www.youtube.com/watch?v=cTOseK3tNMY mai mult ce vreti.
|
indiferent cat ne-am dori , nici solenza nici loganu de 1.4 , 1.6 sau chiar 16v nu pot 200 .
|
200 nu dar 190 solenza ia garantat pe drum drept la vale ia mai mult daca are chip tuning sa treaca in ture mai mult de 5500-6000.
|
da da ... cu vant din spate :)
|
da asa este am vazut in filmuletul ala dat de tn...mergea cu 190 solenza si cica mai putea dar nu se dadea ala din fata.......pe gps maxim 170 avea ..nimic mai mult;)
|
pai puneti`va roti pe 13 , si atunci o sa luati 250 ... pe gps tot 160 o sa aveti
:)) |
Te lasam pe tine cu cutia ta sa iti pui pe 11 cum are tico dade te vedem la ora 5 la protv la accidente si ucideri;)
|
oameni buni..eu nu va mai inteleg ....solenza este o masina f buna la banii la care o gasesti...este dacie...are atat plusuri cat si minusuri....la fel si loganul...dar nu inteleg dc vreti sa face-ti sin solenza o super masina...:sad:
|
Stii de ce alex deoarece cei cu loganul si-l prea ridica in slavi si ei pe alta parte vai de ei deaia tinem noi asa adica fiecare cu masina lui cu esti tu cu dacia ta deaia facem o super masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning