![]() |
Re: al meau Cielo '95 gle
Quote:
|
7 Attachment(s)
in cele din urma mi-am spalat si eu masina ca era ca un purcel...mai jos sunt si poze da le-am facut noaptea majoritatea....
cine stie cat costa o antena de cielo electrica...a mea a decedat pt ca cineva mi-a indoit-o...mama lor...si am incercat sa o indrept dar fara nici un rost, s-a umflat la margini si nu mai intra deloc inauntru.... |
Quote:
|
Quote:
|
poi nucu...io am un bec in plafoniera...dar zici k e lumanre...daca ii pun altu nue tot la fel?io vreau sa faca lumina daia puternica...adika sa se vada akolo aia alba..cum am pus eu niste poze la mine...zimi ce becuri trebe ...alea de 10w...si cam ce pretz ma duc?becurile alea pt masalier...pot sa pun becuri sa faca lumina mai puternica ...sau io stiu..
|
Quote:
iar cele de dat cu spatele au bipaitoare in bec si al pui in locul celui vechi atentie e cel pe 12v la 16,95 lei adresa: http://www.cridem.ro/?page=shop/brow...9c7a3045b20aba |
gata au ajuns becurile de mers inapoi...sunt super au lumina la fel ca si celelalte becuri normale...bapaiturile se aud super...adika finut nu sa rasune toata strada...am montat decat unul singur si merge....becul de la plafoniera e marpha...10 w acum chiar am lumina albastra inauntru....o sa bag niste poze cand am timp sa vedeti si voi....
|
nucule....cat tea costat ala de la plafoniera?k poate facem ....o afacere:)sami trimiti..
|
Quote:
|
Aku mi-am facut si eu comanda de luminozitate :P Sper sa aiba si pe verde becurile p[t interior
|
e ras...poi ma costa transportul kat 2 seturi:Dmias face si eu comadat de un set...si vazusem la cel care am postat eu pozele cu ea,k acela isi pusase autocolant dala lucios ,k staniolul..sa faca lumina misto...ce ziceti?si apropo astea sunt albe sau albastre?k eu vreau albe....sau voi ce ziceti ar da mai bine albastre?
|
eu vorbeam de becuri albastre omule....nu albe...fa si tu o comanda mai mare...
|
poi si cu albastre se vede bine?adika face lumina bine in interior?k akm zici k am lumanare:)) daca se vede bine pun si dalea:)) si trebe sa mai pun un bec la numar in spate k am unu ars ...dar nush....de care trebe...culoare lba...dar ce bec?:(
|
Quote:
|
nu va suparati...imi explica si mie cineva cum skimb becu la numar in spate?k nu stiu...ce trebe sa desfac sau....?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning