![]() |
Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie
ma gindeam sa schimb jantele cu unele mai mari si mai spectaculoase
|
Quote:
ai poze cu variantele la care te-ai gandit?sa vedem cam cum ar arata:-P |
am cautat in lung si lat pe net - si nu pot sa zic ca stiu exact ce vreau
o sa fac incercari si o sa le pun aici ca sa vezi cum ar arata cu diverse tipuri de jante e clar ca nu pun crom sau spite curbate |
2 Attachment(s)
si eu sunt din alba-iulia (sebes alba), si imi place cum a iesit bmw.
Iti las 2 poze cu bmw meu |
Quote:
ce motor ? |
de ce nu faci un topic cu masina ta si poate zici si despre calibra din poza cite ceva ?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html aici gasiti si poze cu calibra care dupa cate stiu eu e in lucru |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=29125 Acolo mai gasiti si ceva poze cu calibra care dupa cate stiu eu e inca in lucru |
frumos - multa munca si masini frumoase
|
bravo,bravo Adrian.Foarte frumos,ti-am urmarit acum ceva vreme topicul,dar nici prin gand nu mi-a trecut ca esti albanez de'al nostru.Frumos si bmw'ul.Felicitari inca o data
|
superba masinutza, bravo....
personalizata frumoos, fara tziganii. O masina cu gust. Nu te mai intreb cat a costat transformarea, ca imi imaginez ca ai cam ajuns la 1/2 din pretul masinii. |
nu prea e recomandat sa fac calcule financiare dar pot sa zic ca o sa mai fac eforturi pt masina fara sa imi pare rau
ms de aprecieri :D |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
masina e super frumoasa dar interioru nu trebuie sa fie acelasi cu exterioru ... un negru cu un bej sau chiar negru cu gri sar fi potrivit mai bine, iar cu timpu puneti ceva genti de 18 si e ok tot :)
|
reusit proiect..... felicitari
|
Quote:
prioritatea acum este alegerea jantelor - 18 sau 19 - dar sa vad ce ii se potriveste |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning