![]() |
Re: Bacalaureat 2007
Quote:
http://www.interzis.evonet.ro/bac_ro.html nu am timp sa stau sa atasez... |
eu am extra varianta 100: particularitati ale modernismului int-ro opera de Lucian Blaga......am facut perfect si am luat 10....am avut bulan cu blaga pt ca pe asta chiar l-am stiut perfect pt ca mi-a placut....oricum bafta tuturor
|
bravo....trebuie sa ai si putin noroc....pe mine m-a articulat....aia e...sa fac bine la celelalte probe;)
|
BA e posibil sa nu te lase sa tragi alt bilet? numia in RO asa ceva clar
|
cum adica sa nu te lase sa tragi alt bilet?eu stiu ca te lasa, si automat iti scade nota la 9....
|
uite ca la noi nu a lasat .... tampite :|
|
da-le dracu....sa faci tu bine la celelalte probe;)
|
Lasa Tboy ca pt ce scoala la FF am facut noi anul asta.... e mult 7 :)....sa vedem ce fac si eu maine :|
|
plm eu nu spun ca meritam mai mult..la sub ala recunosc de asta am fost ! dar spuneam asa ce inseamna sa ai ghinion si cei nseamna sa fii prost cu noroc sa ai ca altii care au luat 10 care nici nu stiu sa se semneze :|
|
am tras alt subiect...pentru ca habar n-aveam
am umplut 2 ciorne de idei si cand m-am dus sa ma asculte si au vazut cu ce vin au ramas :shock: :shock: am luat 9.. asta e.. felicitari tuturor celor care au luat note bune, si nu numai..;..si mult succes in continuare |
ACum am venit de la romana oral.
Am luat 10..am scris vreo 2 pagini.. prima parte , ceva cu uniunea europeana a 2-a parte , relatia personaj principal - autor dintr`o nuvela studiata am ales stefan gheorgidiu din ultima noapte .... :D bafta la engleza/franceza |
Quote:
|
Quote:
|
sau poate a fost ceva cu protocoale :D
|
scuze am gresit . nu nuvela
dintr`o opera studiata.asa scria |