![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
sincer imi pare rau dar cu incredere in tine o sa fie bine la toamna. sorry again
|
Da Doamne sa curga cu sutimi , multa bafta la contestatie !
|
Quote:
|
Matza ce se aude de contestatie??
|
Quote:
|
dah...si cum era de astaptat ; nu-i tara de *** ci oamenii de pe teritoriul ei. Am avut 4.55 dupa contesatie, ce s-au gandit baietii, hai a ne batem putin joc de asta, si mi-au dat 4.50. Acum sunt si eu realist, daca stiam ca nu am scris inghiteam in sec....dar am scris ceva incat sa merit un 5... Da asa sunt unii se cred mai presus...pana o iau in mana...
|
Quote:
La asta ma refeream;) |
Nashpa Matza ....de aku faptu e consumat numai sa iti fie invatatura de minte sa nu mai ai incredere in toate rablalele de profi ;) Succes la toamna , oricum o sa iei
|
bafta la toamna...si eu toamna mi`am luat engleza
in vara am picat cu 1,20 si toamna am luat peste 8. in vara mi-o picat un subiect de nu am stiut sa-l fac atuncea pe moment...asta e. bafta in continuare si ai grija ca la toamna sa fie bine. ps: si eu am 2 restante de pe primu semestru :P |
Multa bafta pe toamna Matza ....... bacu e numa incalzire fatza de ce urmeaza la faculta : cate un bac asha la fiecare 6 luni :lol: .... sa vezi acolo iuresh, credite,stres.etc ....... eu am avut 16 examene sesiunea asta (2faculte) si mi-am lasat 4 examene pe toamna ca nimeni nu crek e in stare sa invetze atata ........................
|
Quote:
sau mai e varianta sa debitezi ca la tine se intampla frecvent hai sa-ti zic notele mele la bac anu asta si am stat pe net si in masina mult mai mult ca tine si am si muncit putin : romana oral 9.5 engleza oral 9 romana 8.45 mate 8.9 biologie 9.6 geografie 9.8 ________________ total medie 9.2083333 yo zic ca e rezonbil nu?? |
Quote:
Sa-i lasam topicul lui Matza in pace cu bacu', asa a fost sa fie. |
dap asta zic si yo si pt MATZA acum nu mai e loc de intors si in toamna va lua sigur mai mult decat ar fi luat acum. legat de bani stai linistit k nu s-a pus problema.....
|
Matza sa faca bine sa vorbeasca cu mine sa-mi confirme ca merge la mare, ca pe mess nu e, aici vad ca n-a mai zis nimic, un telefon sa dea nici atat...
|
cine o sa vina la 4t fever...o sa ma vada pe acolo... ;) atat la ora asta ca sunt cheaun de somn...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning