![]() |
Re: Masina mea : Opel Manta
tiganie mare cu farurile... muscle car cu angel eyes... :))
|
arata marfa masina ta Cataline, chiar imi plac farurile, o sa vorbim pe privat sa transformam si la mine farurile mele ;)
|
arata foarte bine, chiar imi place. ma bucur ca macar te tii de proiect pana la capat. mult succes in continuare ;)
|
va multumesc frumos. despretoba inca nu am apucat s-o testez decat putin la sunet pe loc.. se aude fff tare si ff gros pe loc.. dar in sarcina se va auzi mult mai grav.. am si tzeava d 60 goala din fatza pana in spate
|
felicitari pt masina... foarte tare...
|
SOOPER MASINA --- de cate ori trec pe langa ea Imi rup gargaritza in santul din dreptul masinii :D (un tico albastru :D stiu baietii despre ce e vorba ca-mi rup tot timpu gatul cand trec pe acolo ) :D PS: ARATA MULT MAI BINE IN REALITATE DECAT IN POZE
|
4 Attachment(s)
am mutat-o d acolo ca .. am niste tovarasi d stau langa mine doar cand e cola si stiu sa faca doar galagie.. injuraturi si a venit si garda etc.. si acum am mutat-o intrun loc sa mi-o fac linistit.. mi-am luat invertor din 12 v in 220 si asa am si bormasina.. flex si ce mai am nevoie.. niste poze un pik mai vechi.. in cateva zile revin cu poze cu barile montate. eleronu si oglinzile.
|
fain .... incepe sa capete forma ....
abia astept sa o vedem gata |
n-am mai urmarit de mult topic-ul...foarte frumos ce a iesit ;)
totusi angel-eyes...eu nici pe urs nu le halesc...(fara suparare parere personala) |
3 Attachment(s)
ms frumos. o sa revin azi cu niste poze ff clare
|
3 Attachment(s)
inca astept dupa bari.. maine sper sa fie gata si asmbata dimineata.. la prisma.. sa fie o surpriza..
|
7 Attachment(s)
am nimerit si eu o camera care s arate adevarata culoare..
|
Felicitari ... un Opel Manta foarte frumos si cu bun gust !!!
|
Quote:
e cameleon sau mi se pare? |
3 Attachment(s)
e o culoare care la soare se face portocalie si cand e umbra un rosu d iti ia ochii e un mixt.. nu e o vopsea.. e doar un concentrat cu care trebuiau amestecate niste culori..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning