![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Detectorul de radar m-a avertizat in banda X cam din acelasi loc in care alta data piuiea in banda K ( probabil la o alta masina de politie ).
|
mai este unu da nush exact unde pe 21 decembrie intre brd si regionala aseara l-am muscat urat cu 96km/h...si amenda de 175 lei si 6 puncte :(
|
fix sau mobil?
|
sa nush ca nu l-am vaz:)) numa politzaiu care m-o oprit abia pe ala l-am vazut :D ma grabeam ca imi era foame:P
|
fix nu este pt ca chiar am trecut asta seara si am vrut sa ma conving daca este sau nu
|
era mobil din moment ce l-a oprit mai sus! Bine ca ai verificat tu ca eu am luat-o pe bucuresti care apropo ii toata numa sapaturi in dreptul canalelor!
Dane mai usor cu foamea ca te-a costat cam scump cina! :lol: |
|
Quote:
oricum sincer daca e sa imi vina o amenda de 1 mil acasa platibil 50% in 48 de ore de la luarea la cunostintza , prefer sa platesc baniid ecats a ma duc sa contest etc etc :-j ca sa fiu on topic in fiecare zi la iesir din Craiova pe prelungirea Severinului adica drmu craiova filiasi tre sa fie radar cred ca au facut in zona aia punct fix pt ca esti tentat sa calci acceleratia mult si drumu e prea bun .... dar limitarile de viteze mi se par idioate de la 70 scade imediat pe o portiune total aiurea la 50 nu inteleg de ce ...eh si fix acolo stau si aia sa te filmeze .... modalitate de a face bani ... iar des am vazut radar La ciuperca pe partea cu Stadionu tineretului ... si inca o intrebare pt cei care cunosc craiova ... camerele de la semafoarele de la Metro sunt active sau nu??? sau nu sunt ale militziei ??? |
eu decand am zis sa dati nume de morti daca va vine amenda acasa :):):) la straini nu m`am gandit
|
|
eu ce v`am spus cu mortii? m`o crezut careva? :)
Alte sfaturi pentru a evita amenda pentru camerele radar de pe drumul Cluj - Turda: - Pentru radarele fixe puteti alege un nume dintr-un necrolog, din orice ziar, al unei persoane care a decedat dupa data depistarii si comunicati Politiei, ca si asa nu au cum sa constatate ca nu e asa. Acest nume il puteti trece in invitatia pe care o primiti de la Politia Rutiera de a comunica numele persoanei care a condus autoturismul depistat ca a circulat peste limita legala. De mentionat ca fotografiile facute de camerele radar surprind autoturismul doar din spate, deci identificarea soferului dupa fata nu poate fi efectuata. In acest caz, Politia Rutiera NU poate aplica sanctiunea si NU poate face dovada ca persoana decedata trecuta de dvs. in invitatie a condus sau nu autoturismul. asta cu morti am invatat`o si eu de la un preten bucurestean :):):) |
mai nou am vazut ca stau cu radare mobile kiar mai sus de intrarea in parcarea de deasupra la iulius mall
cand o sa ii mai vad pe acolo o sa le fac o poza ca sa vedeti unde incerc sa va explic ca stau cu radarul.. |
acuma seara erau acolo.
si mai erau si pe titulescu in sens la fiesta |
Quote:
te referi cumva inainte de semaforul de la rampa de urcare pe acoperis? acolo alta e ideea mai mult. radarul e bonus. urmaresc pe aia care fac la stanga catre capatul lui 3 pe oricare din iesirile din mall (care iesiri toate au obligatoriu dreapta). si au "clienti" din plin. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning