![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Quote:
|
Super beton fiatul , fata + lateral = 10 sper sa iasa la fel si spatele.
Spor la treaba. |
andrei mersi ca ai pus pozele .
din mare incepe sa se contureze fiatul dar forma finala doar noi o putem vedea,in curand venim cu poze noi!! |
am o intrebare ....cum se deschide usa la fiat??... sunt surios...am vazut ca e clean look ......
|
Din telecomanda.
|
Quote:
|
imi era deja dor sa vad masina .. incep sa nu il mai recunosc .. spor la treaba in continuare ;) . chiar imi place pana aici
|
misto fiat-ul. asteptam sa le (interiorul la logan si exteriorul fiat-ului) vedem gata. :lol:
|
Quote:
robert nu mi-ai raspuns la intrebare....ce mai face six (6) ??? |
1 Attachment(s)
servus,sper sa nu fie off,dar am facut si eu un desen,printre altele,cu un tuning pentru un cielo,dak v-ar ajuta cu ceva....sper sa va placa.mi-ar placea dak ar fi sa-l vad facut in realitate
|
:)) intetie buna .. ii de apreciat :))
|
mi-a soptit o pasarica ca ar venii si un oltcit de la craiova la primavara pt modificari :>?????
cele mai bune si frumoase lucrari .... bv prostreet |
14 Attachment(s)
lucram la maxim pe logan si pe fiat.mai postez si cateva desene printre altele cu noul kit pt logan ce se pregateste pt la primavara.
|
Incercati sa scapati la logan de difuzer-ul acela mare din spate. Nu stiu cum sa va spun, faceti-l in linie cu bara, sa nu mai fie iesit pentru ca nu prea arata bine. Parca ar fi prelungirea de la rulote pt pus biciclete
Iar la grila fata... renuntati la mijlocul acela. Cred va avea un aspect mai agresiv fara acel mijloc |
Quote:
si cam cum ai vrea sa arate grila fata? :rolleyes2 da tu o idee. asta ar fi cea mai buna sa nu mai semene cu grila din fabrica. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning