![]() |
Re: Informatii utile
Quote:
|
asta inseamna ca o persoana verifica aleatoriu in baza de date cand o masina trece daca are rovigneta,nu au cum sa le verifice pe toate
azi era la iesire din otopeni un echipaj RAR cu o camera mobila :lol: SI EU NU AM ROVIGNETAAA :cry: o sa primesc amendaaaaa??? :lol::lol: |
Quote:
asigurarea am inteles ca nu au cum sa o verifice.... stiu ca eu mi-am verificat o data masina care chiar AVEA asigurare si pe site aparea ca nu are....:rolleyes2...si o facusem de vreo 4 luni ...cred ca aveau timp sa o bage in baza de date... |
se verifica in mod automat numarul de inmatriculare,poate doar daca este murdar sa dea cu virgula in rest nu are cum sa dea gres,pe afara e folosit de multi ani sistemul... :rolleyes2
|
este cineva pe aici care sa lucreze la ziar local sau televiziune va rog? am nevoie de o informatie
multzam anticipat |
Acestea sunt cele 10 locatii in care sunt amplasate camerele fixe care "te controleaza la rovigneta" de pe drumurile nationale din Romania:
1. Autostrada A1 la km 70 + 460 m 2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m 3. DN1 Bucuresti - Ploiesti la km 48 + 800 m 4. DN2 Buzau - Rm. Sarat la km 115 + 080 m 5. DN2A Slobozia - Constanta la km 113 + 500 m 6. DN5 Bucuresti - Giurgiu la km 28 + 120 m 7. DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m 8. DN6 Bucuresti - Alexandria la km 60 + 450 m 9. DN7 Deva - Arad la km 411 + 865 m 10. DN17 Vatra Dornei - Bistrita la km 85 + 380 m |
Anvelopele de iarna sunt obligatorii abia din iarna 2011-2012
https://www.4tuning.ro/legislatie-aut...itor-7756.html |
Quote:
Pana la urma e un lucru bun ca toata lumea sa aiba iarna anvelope corespunzatoare, total de acord... Dar prea s-a facut tam-tam cu amenzile si cu ce probleme vor avea soferii prinsi fara anvelope de iarna. Strategie a unor baieti d-aia shmekeri... |
Si oricum,mi se pare o porcarie,ca la 20 si ceva de grade sa ma oblige sa merg cu anvelope de iarna,adica astia ne condamna la moarte. :lol:
|
cineva sigur le-a avut pe stoc si a trebuit sa scape de dansele...pe langa asta au profitat si cei cu gume sh,vulcanizarile ...
nu zic nu,e buna legea,dar fazele cu amenzi pentru blocat circulatia daca se intampla vreun incident mi se par aberante...daca-ti taie unu calea si-l feresti si ramai cu masina dea curmezisu tu sa iei amenda ca l-ai ferit pe fraier e aiurea |
Quote:
|
Si mai citisem undeva ,o lege data de oameni prosti!
Daca unu intra in tine pe timpul iernii si are gume de vara firma de asigurari nu iti repara masina ,trebuie sa il dai in judecata ca sa-ti iei banii ,daca ti mai da:rolleyes2;)) Si nu numai pt vanzarea de cauciucuri sau facut bani frumosi ci si dupa depozitarea lor;) |
Am fost spre Bucuresti astazi si la hipodrom era un accident cam grav cu o mazda cred de galati si un motociclist, care sper sa fii scapat. Era politie, smurd etc la fata locului. Cred ca masina a vrut sa faca stanga spre benzinarie si motociclistul venea dinspre Ploiesti spre Bucuresti.
|
unde colantez si eu ieftin capota?
|
in curte la tine aksa:)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:12. |
- Copyright 2026 4Tuning