![]() |
Re: Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii
mie nu-mi place nimic:mrgreen: :censored:
|
1,4 multi-point injection avec 75 cheveux puissance :)
|
4 Attachment(s)
vz aseara prin ploiesti
sorry pt claritatea pozelor:oops: |
1 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
un logan din paulesti:arrow:
|
6 Attachment(s)
bineinteles ca o sa postez si io masina mea , ca numai io stiu cata munca am bagat in ea si tot nu am terminat . Cum vine vara nici nu vreau sa ma gandesc . sincer . Oricum nu imi pasa ce zic unii si altii de dat nu o dau
|
mama ce STUTZURI are la evacuare......:)).....nu te supara dar ai stricat interiorul cu tigania aia de miner....mai bine o lasa-i cum a facut-o masa....iti dai seama ca daca ai bagat masina aici inseamna ca esti de acord sa iti iei si reprosuri pt ea.....
stutz racing frate.........:)) ruff scuff....alea....alea..... hai bafta cu proiectu........ |
care e diferenta intre asta?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1205772532 si https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1205773075 ???? |
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate , stiu , da-s puse provizoriu , noul interior va cuprinde si manerele vechi , de aia sunt date jos , sunt provizoriu , oricum merci de sfat . alea le-am pus pana e gata interioru nou , daca era sa ma tiganesc pan la capat ii puneam si pe spate :))) shtutz frate , turbo sushbler . vorbim cand ne vedem |
aaaa si de reprosuri nu e problema , altffel nu o mai puneam aici . Asa stiu si io de ce sa ma ating si de ce sa nu ma ating , oricum o masina nu se modifica dupa capu propietarului asa aleator > parerea mea >e bine sa accepti si sfaturi dat fiind faptul ca unde-s mai multi iese mai frumos nu ??? si ca sa nu fie offtopic pe aici Sfaturi , sugestii , reclamatii privind masina astept aici >>>https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/69939-dacia-mea-24-bls-viitor-ph-88-bgy/page-2.html
|
Quote:
|
bv jakal`u ... la asta nu m-am gandit :))
|
deci amandoua trebuie trecute in acelasi loc?:))dar aucm unde ? aici sau la kitchuri?
|
Nu Vreu Sa Atac Pe Nimeni Dar Cand Vad Ca S-a Postat La Acest Thread Nu Ma Gandesc Decat La Tomita Care Posteaza Doar Dacii D-ale Ca la "NEFESE":D. Sunt Urate Ambele Dar Prima Nu Are "Anghel Aiz" Si "Maflar Tip", In Concluzie Golanul Este Mai Tare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning