![]() |
Re: E46 - Un e46 rosu
3 Attachment(s)
Se potrivesc pe interioare deschise.Am reusit sa fac rost de o nuca short de M din aluminiu.O idee cum arata in trecut si cum arata acum.Vine la pachet cu silver cube...maine poze cu ele pe masina:
Sti cumva cum se numeste modelul asta de nuca? |
6 Attachment(s)
Poze de azi cu Silver Cube.Se potrivesc cu nuca de mai sus :
|
4 Attachment(s)
Pianno black puse pe graba dar maine mai revin cu un polish :
|
2 Attachment(s)
Piesa de piesa : sezut cu suport pentru scaun copil.Acum astept sa treaca timpul pana la retapitare :D.
|
Misto bancheta si eu caut pentru touring. Daca scapa intreaga tapiteria de pe ea dupa retapitare sunt interesat.
|
Cu mare drag, cum o termin de retapitat te contactez in privat.
|
6 Attachment(s)
Sambata productiva a mai fost.Urmeaza planseta spate de la luneta,cotiera,trimurile +restul stalpilor.
|
6 Attachment(s)
Am facut si un set de trimuri care trebuiau revopsite dar nu le voi pastra ca nu se pupa cu interiorul.
Scuzati claritatea pozelor : |
1 Attachment(s)
Raritati maxime care nu au meritat ratate si le-am si luat:
-praguri special edition si presuri de individual cu margine din piele:shock: |
4 Attachment(s)
Asteptam cuminti programarea la revopsire totala dar pana atunci ne bucuram de vremea buna:
|
Foarte frumos interiorul!
|
3 Attachment(s)
Si asta a fost ultima data cand am vazut-o .Masina se va revopsi total tot rosu dar schimb nuanta in rosso corsa de la Ferrari.
Acum urmeaza o lunga asteptare :paper: |
2 Attachment(s)
Nu se sta degeaba si nici nu se va sta!
Am reusit sa fac rost de fete de usi pe spate model cu airbag+cablaj si aibagurile in sine. Nu mai fac mofturi si pretentii ca si asa nu se gasesc cum am eu nevoie "EVAR":lol: asa ca le voi decapsula +revopsi pe cod de culoare cu restul interiorului. :rolleyes2 2 luni de asteptari si am dus si bancheta spate cu isofix la retapitare.... lucrurile astea bune si rare se lasa cel mai asteptate. Masina este inca la vopsit,nici nu s-au apucat de ea ca nu i-a venit randu :cry: poate saptamana asta. Sper sa ma plimb si eu cu ea cu jantele de vara... sper.:lol: |
2 Attachment(s)
Am fost azi sa mai intreb una alta de masina si am montat si fetele de usi pe spate ca tot le-am terminat de vopsit :
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 nu am mai avut rabdare si m-am apucat singur de dezechiparea masinii atat cat am avut timp....maine urmeaza runda 2 cu montaj de cleme noi pe bandourile usilor , curatat faruri stopuri etc pentru a-mi fi mai usor la montaj cand va fi gata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning