Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Ingerasul99 18-04-09 10:16

Re: Unde pot vopsi o bicicleta la pret acceptabil??

Cel mai bine faci cum au zis si baieti mai sus, asa facusem si eu acum 2 ani,dar ai grija unde o vopsesti sa nu bata vantul sau alte dastea.

LAZ'u 22-04-09 19:18

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Oameni buni nu le am eu cu bicicletele, am o amarat de DHS si mi s-a rupt un schimbator cu care schimbi cele 3 foi cel de la mana m-as bucura dak m-ati invata cum sa-l schimb sau un tutorial de p youtube m-ar ajuta!!!

expres 23-04-09 22:01

stie cineva de unde pot sa cumpar bicicleta cu 4 locuri ? :)) 4seats bike

eMH 23-04-09 22:13

Scuze,nu pot sa ma abtin. Am vazut si scutere cu 4 locuri,dar...nu ar fi mai comoda o masina ? :D

expres 23-04-09 22:14

ehehe , eu vreau ceva cu pedale , si sincer mi se pare confortabila am mers cu asa ceva la mare , si mi se pare super , si vreau sa imi iau una si in bucuresti

EaGle 23-04-09 22:21

Quote:

Originally Posted by expres (Post 2261518)
ehehe , eu vreau ceva cu pedale , si sincer mi se pare confortabila am mers cu asa ceva la mare , si mi se pare super , si vreau sa imi iau una si in bucuresti

Sa incerci sa iei curba brusca cu viteza maxima si toate locurile ocupate...eu am incercat :lol::lol::lol:

andi_cimpean 24-04-09 01:46

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 2257803)
Oameni buni nu le am eu cu bicicletele, am o amarat de DHS si mi s-a rupt un schimbator cu care schimbi cele 3 foi cel de la mana m-as bucura dak m-ati invata cum sa-l schimb sau un tutorial de p youtube m-ar ajuta!!!

Foarte usor de schimbat

1. Lasi daca este posibil, schimbatorul la minim, deci foaia cea mai mica...
2. Vezi cai jos la schimbatorul de foi o piedica care iti tine sufa intinsa...inceri sa o desfaci ca sa poti scoate sufa...
3. la coarne incerci sa dai jos schimbatorul folosind o surubelnita....apropo decare schimbator ai... daca de il rotesti? One shift one gear?
4. Dupa ce reusesti sa dai jos vechiul schimbator...il montezi pe acesta nou...dar nu inainte de a potrivi sufa pe melcul la noul schimbator...
5. Acum treci frumos sufa prin suporturile cadrului si il fixezi in piedica aia de la foi..:)

Foarte simplu...intuitiv ar trebui sa o poti repara...;)

In plus ti-am atasat aici un link catre niste tutoriale;)

LAZ'u 25-04-09 12:29

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2261979)
Foarte usor de schimbat

1. Lasi daca este posibil, schimbatorul la minim, deci foaia cea mai mica...
2. Vezi cai jos la schimbatorul de foi o piedica care iti tine sufa intinsa...inceri sa o desfaci ca sa poti scoate sufa...
3. la coarne incerci sa dai jos schimbatorul folosind o surubelnita....apropo decare schimbator ai... daca de il rotesti? One shift one gear?
4. Dupa ce reusesti sa dai jos vechiul schimbator...il montezi pe acesta nou...dar nu inainte de a potrivi sufa pe melcul la noul schimbator...
5. Acum treci frumos sufa prin suporturile cadrului si il fixezi in piedica aia de la foi..:)

Foarte simplu...intuitiv ar trebui sa o poti repara...;)

In plus ti-am atasat aici un link catre niste tutoriale;)

ms mult cred ca maine o sa ma apuc de ea.O sa atasez si poze cu schimbarea ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie.

expres 25-04-09 16:09

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2261553)
Sa incerci sa iei curba brusca cu viteza maxima si toate locurile ocupate...eu am incercat :lol::lol::lol:

nu ma bag :D te las pe tine

Ingerasul99 25-04-09 20:25

Astea de pe litoral cu 4 locuri sunt facute din 2 biciclete (pegasuri).

akaware 29-04-09 11:18

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2247814)
Cel mai bine faci cum au zis si baieti mai sus, asa facusem si eu acum 2 ani,dar ai grija unde o vopsesti sa nu bata vantul sau alte dastea.

Multumesc tuturor pt sfaturi ,dar nu am cum sa o vopsesc cu un spray pt ca am vb cu vopsitorul mai demult si mi-a zis sa imi cumpar vopsea la cutie si cand am cumparat-o sa il sun sa vina sa imi ia cadrul..l-am sunat si ma tot amana de vreo 2-3 saptamani....

Deci cn stie o vopsitorie unde imi pot face bikeul cu maxim 50 ron??sau macar un service unde imi pot sabla cadrul?

Ingerasul99 29-04-09 16:48

De vopsit te poti duce la orice vopsitor bun , dar cu sablatu chiar nu stiu desi se merita !

(!8Y_M 29-04-09 20:16

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 2275463)
Multumesc tuturor pt sfaturi ,dar nu am cum sa o vopsesc cu un spray pt ca am vb cu vopsitorul mai demult si mi-a zis sa imi cumpar vopsea la cutie si cand am cumparat-o sa il sun sa vina sa imi ia cadrul..l-am sunat si ma tot amana de vreo 2-3 saptamani....

Deci cn stie o vopsitorie unde imi pot face bikeul cu maxim 50 ron??sau macar un service unde imi pot sabla cadrul?

dai o gramada de bani pe sablat.. dc nu iei u un shmilgher de 400-500... e un leu foaia.. cu 3-4 foi.. rezolvi... uzi cadrul.. smighereuiesti ud.. asta dupa ce dezlipesti abtipildele... 2 tuburi de vopsea +unul de lac.. si scapi pana in 50 de roni... nu e deloc complicat... +ca esti mandru ca ti-ai facut-o cu mana ta:P

Salutare.. bft.. asfaltul uscat

akaware 29-04-09 20:49

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2276858)
dai o gramada de bani pe sablat.. dc nu iei u un shmilgher de 400-500... e un leu foaia.. cu 3-4 foi.. rezolvi... uzi cadrul.. smighereuiesti ud.. asta dupa ce dezlipesti abtipildele... 2 tuburi de vopsea +unul de lac.. si scapi pana in 50 de roni... nu e deloc complicat... +ca esti mandru ca ti-ai facut-o cu mana ta:P

Salutare.. bft.. asfaltul uscat

Smirghel am ,stickere le-am dezlipit..dar e o problema..am cumparat deja vopseaua..si nu e la tub..e la cutie de 1L..ca e mixata ,nu e culoare obisnuita.Din cate stiu,sablatu o sa coste in jur de 15-20 de ron,important e sa gasesc om care sa sableze un cadru

Ms,dar nu vreau asfalt uscat ca nu pot sa ma invart :P

aleyx_oltcit 29-04-09 20:55

asa e vorba ma :D asfalt uscat

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning