![]() |
Re: Unde pot vopsi o bicicleta la pret acceptabil??
Cel mai bine faci cum au zis si baieti mai sus, asa facusem si eu acum 2 ani,dar ai grija unde o vopsesti sa nu bata vantul sau alte dastea.
|
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Oameni buni nu le am eu cu bicicletele, am o amarat de DHS si mi s-a rupt un schimbator cu care schimbi cele 3 foi cel de la mana m-as bucura dak m-ati invata cum sa-l schimb sau un tutorial de p youtube m-ar ajuta!!!
|
stie cineva de unde pot sa cumpar bicicleta cu 4 locuri ? :)) 4seats bike
|
Scuze,nu pot sa ma abtin. Am vazut si scutere cu 4 locuri,dar...nu ar fi mai comoda o masina ? :D
|
ehehe , eu vreau ceva cu pedale , si sincer mi se pare confortabila am mers cu asa ceva la mare , si mi se pare super , si vreau sa imi iau una si in bucuresti
|
Quote:
|
Quote:
1. Lasi daca este posibil, schimbatorul la minim, deci foaia cea mai mica... 2. Vezi cai jos la schimbatorul de foi o piedica care iti tine sufa intinsa...inceri sa o desfaci ca sa poti scoate sufa... 3. la coarne incerci sa dai jos schimbatorul folosind o surubelnita....apropo decare schimbator ai... daca de il rotesti? One shift one gear? 4. Dupa ce reusesti sa dai jos vechiul schimbator...il montezi pe acesta nou...dar nu inainte de a potrivi sufa pe melcul la noul schimbator... 5. Acum treci frumos sufa prin suporturile cadrului si il fixezi in piedica aia de la foi..:) Foarte simplu...intuitiv ar trebui sa o poti repara...;) In plus ti-am atasat aici un link catre niste tutoriale;) |
Quote:
|
Quote:
|
Astea de pe litoral cu 4 locuri sunt facute din 2 biciclete (pegasuri).
|
Quote:
Multumesc tuturor pt sfaturi ,dar nu am cum sa o vopsesc cu un spray pt ca am vb cu vopsitorul mai demult si mi-a zis sa imi cumpar vopsea la cutie si cand am cumparat-o sa il sun sa vina sa imi ia cadrul..l-am sunat si ma tot amana de vreo 2-3 saptamani.... Deci cn stie o vopsitorie unde imi pot face bikeul cu maxim 50 ron??sau macar un service unde imi pot sabla cadrul? |
De vopsit te poti duce la orice vopsitor bun , dar cu sablatu chiar nu stiu desi se merita !
|
Quote:
Salutare.. bft.. asfaltul uscat |
Quote:
Smirghel am ,stickere le-am dezlipit..dar e o problema..am cumparat deja vopseaua..si nu e la tub..e la cutie de 1L..ca e mixata ,nu e culoare obisnuita.Din cate stiu,sablatu o sa coste in jur de 15-20 de ron,important e sa gasesc om care sa sableze un cadru Ms,dar nu vreau asfalt uscat ca nu pot sa ma invart :P |
asa e vorba ma :D asfalt uscat
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning