Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Fotografii artistice facute de voi (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/40060-fotografii-artistice-facute.html)

Herbas 05-07-07 15:02

Re: Fotografii artistice facute de voi.

2 Attachment(s)
pai in photoshop lucrez crek de vreo 2 ani... da abia anul asta m-am apucat umpik mai serios.

TigerGTS 05-07-07 16:49

Exceptionala munca Herbas ! Imi place la nebunie cum ai lipit front bumperul ala pe Seat ! Daca ai niste timp liber lipeste si pe a mea ceva pls ! :D:oops:
Poate imi dai vreo idee de geniu :). Buna treaba ! Cheers !

Alexik 05-07-07 19:16

fainuta poza :D congrats

eu nu sunt prea entuziasmat in general de VT, pentru ca prin VT iese ce vrei...in realitate e mai greu sa faci asta :D ca nu toti suntem ca Bill Gates :) unii nu dorm cu saci de bani in pat...:p

IONUT-GBP 05-07-07 21:32

marfaaaaaaa 10x

CaDDy 08-07-07 21:59

6 Attachment(s)
... azi :) dupa grataru` de la Bujoreni :D

IONUT-GBP 08-07-07 22:01

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 983777)
fainuta poza :D congrats

eu nu sunt prea entuziasmat in general de VT, pentru ca prin VT iese ce vrei...in realitate e mai greu sa faci asta :D ca nu toti suntem ca Bill Gates :) unii nu dorm cu saci de bani in pat...:p

stiu eu pe cineva care poate face asa ceva..da dureaza :D

Aaronnel^ 08-07-07 23:01

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 988160)
... azi :) dupa grataru` de la Bujoreni :D

Repede te iei si u dupa mine :))

Prea pixelate pozele

TigerGTS 08-07-07 23:07

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 988263)
Repede te iei si u dupa mine :))

Prea pixelate pozele

Iti spun eu ca e de la softul folosit ca se poate da contrast si din programe mai simple...In plus cred ca sunt facute cu telefonul. Bune shooturile CaDDy, dar n-ar strica sa iti gasesti propria pozitie :)

Aaronnel^ 08-07-07 23:10

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 988269)
Iti spun eu ca e de la softul folosit ca se poate da contrast si din programe mai simple...In plus cred ca sunt facute cu telefonul. Bune shooturile CaDDy, dar n-ar strica sa iti gasesti propria pozitie :)

Stiu ca este de la program. E prea mult ......
Bafta la cautare unei pozitii proprii si te astept sa facem pozele alea :):>

CaDDy 09-07-07 02:22

mo... pozitia... nu scrie nikaieri k e A TA ... bun .. era de asteptat sa spui repede k m`am luat dupa ine.. put si simplu` eram in govora cu ai mei si am oprit la Palace ... si am facut nishte poze ;) si uita`te bine k desi e la acelashi hotel .. nu am nici o poza in acelashi mod k al tau .. acelashi unghi...

si legat de program.... nu are el nimik .. pozele sunt facute cu telefonu... si am mai spus k fac asta din placere.. k un hobby.. nu ARTA
Am pus contrastu mai mare ... pt k am vrut sa fie cat mai viu fundalu` .. fata de mashina.. caruia nu i`am facut absolut nimik :)

Alexik 09-07-07 04:24

nu stiu de ce intotdeauna toti cauta scandal :) mai ales Aaronel...nu inteleg unde e placerea..."eu am facut aia...tu ma copiezi...eu am fost primul care bla bla bla"...mereu mereu, indiferent de subiect...incredibil asa ceva, nu-i de mirare ca Aaronel vine la intalniri si vorbeste doar cu 2 persoane...in fine, bravo CaDDy de poze, au iesit artistice, asa cum zice si topicul. pixelate sau nu, nu te obliga nimeni sa te uiti la ele "maestre" Aaronel...contrastul e fain, intradevar, face fundalul sa fie cat mai viu...anyway, ideea de poza artistica e sa nu fie PS sau edited in any way :) sa incerci sa o surprinzi tu in cel mai frumos mod...

so good luck :D

Herbas 10-07-07 02:40

plm lumea e laudaroasa si de aia fiecare zice k a facut ceva... eu unu ink consider k copiez... atata timp cat iau dintr-o poza si pun in alta tot copiat se numeste... sau plagiat... in curand o sa pun niste fotografii de peisagistica nemodificate... ;)

andrey2003 10-07-07 11:32

aaronele.. tu vorbesti de copiat? ia uitete la fonturile cu care scri, felul cum editezi pozele.. iti aminteste de ceva?

Aaronnel^ 25-07-07 00:02

4 Attachment(s)
PHOTO SESSION

VW Passat 1.9 Tdi

RIO

MORE TO COME!

thex 25-07-07 00:31

1 Attachment(s)
Swiftu in parcarea de la Kaufland...Sper sa nu-mi sara cineva in cap pt modul cum am editat poza. Recunosc....e copiat:)

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning