![]() |
Re: Masini tari in IASI
pe cat punem pariu ca habar n-are ce e ala BAN? ;) am vazut cum raspundea la PM-uri si avertismente..
de genul .. "frate..a intrat unu pe mine si nu stiu ce vroia" sau chestii de genul asta...cand el primea avertismente ca nu stie sa scrie .. sau sa foloseasca forumul.. in fine.. cam asa s-a ajuns .. aici..in situatia asta.. poate ne ocoleste ghinionul asta.. totusi.. oligofreni si manelari.. care este.. |
uhm da, e de ceva timp pe aici, tipul e de la reprezentata Honda, tu acuma o vezi? Are aproape un an
|
Quote:
|
visezi ,,,!Honda asta nu are mai mult ed 2 luni,.,,de cand este in Iasi :):):)!
Care stie unde este oted grup in Iasi?Apropo am vazut la MALL un dodge alb cu nr de America de iti cade fata |
Iar ai aparut mah? Nu te-au banat astia destul? :lol:
|
Quote:
disperat frate ... ce sa mai.. :))))))) vezi ca este un veyron in Bacau..cauta-l.. poate te **** :))) ci fraier :))) |
Nu vad de ce va mai complicati sa ii raspundeti lu' asta :))
Limuzina,daca te intereseaza numai experienta pe forum macar posteaza si tu in alte parti nu in comunitati locale |
Deci masina nu e de ieri de azi aici e de ceva timp asa ca lasati-o balta,
@Limuzina:Pustiu' du-te la NFS ca vb aiurea |
mah stiti careva dak aparut un R8 prin iasi?? mi`a zis un prieten ca a vazut unul negru de italia ....
|
Este la Sandra un r8,il forja un mecanic inainte de al preda PROPRIETARULUI.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
forum.softpedia.ro@iasi
|
lol unde ai vz ferrarile?cu ce numere era?de bucuresti?si masseratile?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
e a patronului din fostul rosu... dar il conduce fiusu...acum e inmatriculat pe iasi ... a dat 160. de mii pe el.... poze ce am mai putut face si eu de dupa gard....
Attachment 418210Attachment 418211 Attachment 418212Attachment 418213 alte masini ce mai are... Attachment 418207Attachment 418208 Attachment 418209 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning