Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39698-accidente-rutiere-raza-judetului-iasi.html)

JUST-DO-IT 25-08-09 10:53

Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi

bine ai revenit cryss,multa sanatate ,life goes on ;)

KAmikazee2005 26-08-09 22:27

crys.... welcome back... dupa cum cred ca mai ti minte cand te-am sunat m-ai chemat sa vin sa te vizitez... dar ti-am zis si at ca sunt in sv... insanatosire grabnica in continuare si ne vom vedea cand ajung prin iasi... ;)

Bogdan.IS 27-08-09 23:27

azi se intreaceau 3 idioti pe independentei si tg cucu , renumitul santa fe alb WOZ , un bemveu si o scoda ... si la curba unde-i banca carpatica(cum vii dinspre independentei) toti 3 idioti au taiat cat de tare se poate curba si au ajuns pe prima banda de pe contra sens , daca trecea de pe contra sens o masina , accidentul era ca si facut ! prosti cu permis .

ocaruntu 28-08-09 12:32

stii cum e ... omu nu e suficient de prost pana cand nu o si arata.

MnezO 28-08-09 20:24

Cel mai prost din curte (WOZ) a Ramas aseara fara certificat ! oare de ce?

Bogdan.IS 28-08-09 22:12

mnezo , cand te vad prin copou , fac cinste cu un suc :D . dar totusi , a scapat usor , la cum merge prostu gradinii .

sorrow666draku 28-08-09 22:20

pe tipul cu Santa Fe-ul ala alb il compatimesc. Viata lui se desfasoara intre rond agronomie si rond fundatie...cu faimoasele sale ture de copou...:D Nu am nimic personal cu omul, doar ca ma seaca ca merge cu proiectoarele lui cu xenox aprinse mereu.Nu-l inteleg...Iar la felul cum conduce nu m-as mira, odata l-am provocat in joaca mai mult turand motorul un pik trecand pe langa el - eu pe prima banda, el pe banda de langa ax, eram aproape de timeOut.. si atat i-a trebuit....Am ras de el ca s-a ambalat asa tare si ca sa imi dovedeasca ca are masina a rupt macadanele de la statuia lui eminescu, intrand in intersectie cu viteza....Sa mai zik ca tb sa se asigure ca acolo e un semn: cedeaza trecerea?
OFF: greseala mea ca instig lumea la comportamente daunatoare celorlalti participanti la trafic... :twisted:

JUST-DO-IT 29-08-09 00:23

tipu cu santa fe-ul ala ,nu e cu toata tigla pe casa..are un stil..tocmai imi taiase fata pe independentei...la nici 10 min...prietena imi arata bolidu oprit de politie la romtelecom....cred ca atunci a ramas fara talon...nu parea prea afectat....

MnezO 29-08-09 09:43

fara certificat am ramas si eu aseara din pacate ! datorita faprului ca am folie pe triple doar in zina in care nu am becuri :P ! greseala mea il recuperez

Bogdan.IS 29-08-09 10:05

imi pare rau :( . sper sa-l recuperezi repede :D

D3m0N 29-08-09 10:33

s-au pus si pt triple acum ..?:(

sorrow666draku 29-08-09 11:35

deci sa inteleg ca s-au pus militenii pentru luat certificate: - folii, proiectoare, leduri etc???

Bogdan.IS 29-08-09 13:58

cine credeti ca a trecut acum 1 minut prin tg cucu ? WOZ-u prost... si din cate am vazut , avea tot avea folii pe fata...

D3m0N 29-08-09 14:14

are si pe parbriz ... si e si gabor ;)

Bogdan.IS 29-08-09 14:56

am auzit niste zvonuri de genul .... dar nu le dadeam adevar .. dar se pare ca asa-i :(

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning