![]() |
re: Colantari auto profesionale
3 Attachment(s)
poze atasate cu colantare cu negru mat.
|
>>>va salut........
>>>as dori sa stiu niste preturi......este vorba de o Vectra A GT(hatchback) >>> ma intereseaza o colantare a stalpilor si oglinzilor cu folie de carbon >>>va multumesc |
Salut!
Pentru o masina intreaga o colantare cu folie gri carbon cat ar fi? Multumesc! |
Quote:
Stalpi : 50 ron Oglinzi : 50 ron |
Quote:
|
Salut,
M-ar interesa si pe mine cat ar costa o colantare la un opel calibra pentru urmatoarele parti cu folie neagra separat si cu carbon separat : *capota *plafon *portbagaj Astept raspunsul vostru. ;) |
5 Attachment(s)
Quote:
Preturile sunt: - colantare cu imitatie de carbon : 450 ron (toate cele 3 piese) - colantare cu folie neagra mata sau lucioasa : 300 ron (toate cele 3 piese) |
salut cat ma costa colantarea unei capote negru lucios?mersi
|
salut,
am un opel vectra care a fost folosit pentru taxi o perioada, deci e colantat (plafon, stalpi, ceva stickere pe lateral). cum se poate scoate folia cel mai bine fara a afecta vopseaua sau fara a lasa urme ? am vazut pe un stalp ca folia s-a luat putin (cred ca a fost schimbata folia la un moment dat) si a ramas decat partea aia de lipici intarita. exista niste solutii cu care se pot scoate urmele ? cat m-ar costa operatiunea asta la voi ? |
Quote:
Pretul pentru colantare capota cu negru lucios : 150 ron (montaj inclus) Garantie manopera 12 luni Garantie material : 48 luni Termen de executie : 30 minute |
15 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Noile preturi (fara tva) pentru colantari auto cu folii lucioase, mate, imitatie de carbon lucios, mat si char cu noua folie carbon 3M.
|
si cum e folia noua 3M... doar calitate mai buna sau e in relief?
|
Salut,pune si tu o poza cu folia 3m te rog.
|
1 Attachment(s)
Quote:
In curand o sa facem un jeep total in folie imitatie de carbon 3M. De asemenea, in 2 saptamani o sa fie gata una din masinile noastre cu folie 3M toata sau partial 3M + laterale cu PASTEL ORANGE (cel mai deschis portocaliu). |
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning