![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Quote:
|
Am fost la bepa: multumit 99%. A fost primul loc unde dupa ce au dat cu spuma (ca lumea btw) au curatat jantele de mana cu un burete, spita cu spita.
Rezerv 1% fiindca nimeni nu-i perfect, dar clar acolo ma duc de-acum 8) |
+1 pentru Bepa. Am spalat si eu de 2-3 ori acolo (problema e ca nu prea am drum prin Marasti) si a fost impecabila masina.
|
Quote:
|
Cu toate cele... aspirat, geamuri, sters plastice ajungi la 40 ron. Dar cum am spus mai sus, merita.
|
Quote:
|
Quote:
ceara e ceara, geamurile le scoate impecabil !! are o solutie de jante care le scoate ca si noi, asa lucesc de parca le-ar fi scos de la polisat de 10 minute :)) |
Quote:
O sa incerc si cea recomandata de Fixius, nu am fost inca acolo :-) |
Quote:
|
Eu am spalat astazi masina la Selgros ( stiam ca e deschis duminica ) si am fost foarte multumit . I-am zis sa insiste putin pe jante, si le-a dat cu o solutie inainte .
In rest, cu siguranta nu o sa mai merg la Cora sa o spal. Pot spune ca sunt multumit si de spalatoria "La Mimi" , de langa Iulius . Dar putin cam scump pentru ce ofera . Trebuie sa trec si pe la cele recomandate de voi . |
La Servicenter de pe Calea Turzii, gasiti o spalatorie auto, cu produse de cosmetica profesionale, produse Makra din germania. Folosim tehnologia nano.
Spalatoria se afla vizavi de reprezentanta Ford, pe Calea Turzii nr 173 Contact: 0733 053 692 |
1 Attachment(s)
Aici zici, Fixius?
|
Quote:
|
Am fost astazi sa imi spal masina pe Taietura Turcului si is ff multumit! 30 lei interior-exterior... aspirat , geamuri etc...
|
Quote:
eu acum aseara mi-am splat masina acolo, si fara sa ma laud cu a iesit masina atat de impecabilla incat mi-am facut o poza cu ea :)) geamuri, aspirat, periate presurile, curatare plasticariile cu solutie speciala, parfumat interiorul, jantele curatate cu solutie, cum masina e un negru perlat, efectiv sclipea eu ca sunt dea-l casei m-a costat 20 lei, plus au dat cu solutie pe cauciucuri si ceara pe geamuri, efectiv sunt super incantat !! plus merge cu stamila si la trei spalari a 4 e gratuita !! incercati !! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning