Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39407-spalam-masina-cluj-spalatorii-calitate.html)

Mirel1919 17-10-12 21:39

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 5213248)
eu imi spal masina la o spalatoria proaspat deschisa cu preturi mici si lucru de calitate 100%

cum mergi spre aieroport, nu apuci sa treci podul de la ira si o iei prima straduta la dreapta si apoi iar la dreapta, este o spalatorie in care inclusiv patronul lucreaza, si are pretul cu pana la 5 lei mai eftin fata de alte spalatorii

ceara ii da pe masina de te enerveaza
la curatat de tapiterie iti face un pretz pe care nu-l obtii la nicio alta spalatorie
nu e strada circulata, si are locuri de parcare suficiente, chear daca iti scoate masina la uscat in parcarea proprie nu ti se umple de parf precum la alte spalatorii

Acolo si eu, foarte OK baietii, recomand.

jmf_ 17-10-12 23:01

Am fost la bepa: multumit 99%. A fost primul loc unde dupa ce au dat cu spuma (ca lumea btw) au curatat jantele de mana cu un burete, spita cu spita.

Rezerv 1% fiindca nimeni nu-i perfect, dar clar acolo ma duc de-acum 8)

AB-04-ASS 23-10-12 15:52

+1 pentru Bepa. Am spalat si eu de 2-3 ori acolo (problema e ca nu prea am drum prin Marasti) si a fost impecabila masina.

puskas 31-10-12 10:20

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 5219708)
+1 pentru Bepa. Am spalat si eu de 2-3 ori acolo (problema e ca nu prea am drum prin Marasti) si a fost impecabila masina.

cat costa un interior -ext la bepa?

AB-04-ASS 01-11-12 08:31

Cu toate cele... aspirat, geamuri, sters plastice ajungi la 40 ron. Dar cum am spus mai sus, merita.

ecsTazy 04-11-12 10:08

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 5230547)
Cu toate cele... aspirat, geamuri, sters plastice ajungi la 40 ron. Dar cum am spus mai sus, merita.

unde mai exact in marasti? :-S

Fixius 04-11-12 15:03

Quote:

Originally Posted by ecsTazy (Post 5234105)

mergi unde am spus eu, si ai sa vezi ca merita, si daca spui ca vii din partea lui catalin o sa fie si mai ok, mergi si vezi !! merita

ceara e ceara, geamurile le scoate impecabil !!
are o solutie de jante care le scoate ca si noi, asa lucesc de parca le-ar fi scos de la polisat de 10 minute :))

AB-04-ASS 09-11-12 14:18

Quote:

Originally Posted by ecsTazy (Post 5234105)

Str. Fabricii de Zahar, Nr. 44 - inainte de camine daca vii din oras (sau dupa camine daca vii dinspre trecerea peste calea ferata).

O sa incerc si cea recomandata de Fixius, nu am fost inca acolo :-)

Fixius 11-11-12 10:19

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 5241025)
Str. Fabricii de Zahar, Nr. 44 - inainte de camine daca vii din oras (sau dupa camine daca vii dinspre trecerea peste calea ferata).

O sa incerc si cea recomandata de Fixius, nu am fost inca acolo :-)

cand vrei sa mergi la spalat imi spui si ne vedem undeva si mergem impreauna, si ai sa vezi cum spala, si eu tre sa-mi spal masina :))

bogdan100 11-11-12 18:57

Eu am spalat astazi masina la Selgros ( stiam ca e deschis duminica ) si am fost foarte multumit . I-am zis sa insiste putin pe jante, si le-a dat cu o solutie inainte .
In rest, cu siguranta nu o sa mai merg la Cora sa o spal.
Pot spune ca sunt multumit si de spalatoria "La Mimi" , de langa Iulius . Dar putin cam scump pentru ce ofera . Trebuie sa trec si pe la cele recomandate de voi .

servicenter 15-11-12 11:18

La Servicenter de pe Calea Turzii, gasiti o spalatorie auto, cu produse de cosmetica profesionale, produse Makra din germania. Folosim tehnologia nano.
Spalatoria se afla vizavi de reprezentanta Ford, pe Calea Turzii nr 173

elnino 18-11-12 19:49

1 Attachment(s)
Aici zici, Fixius?

Mirel1919 18-11-12 19:50

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 5253073)
Aici zici, Fixius?

Da, cum cobori straduta o iei in dreapta si dupa cladirea mare imediat pe stanga este spalatoria.

adidas1 20-11-12 20:34

Am fost astazi sa imi spal masina pe Taietura Turcului si is ff multumit! 30 lei interior-exterior... aspirat , geamuri etc...

Fixius 23-11-12 22:28

Quote:

Originally Posted by elnino (Post 5253073)
Aici zici, Fixius?

da, dupa ce cobori o iei prima la dreapta mergi pana unde dai de o curba si automat pe partea stanga vezi spalatoria !!

eu acum aseara mi-am splat masina acolo, si fara sa ma laud cu a iesit masina atat de impecabilla incat mi-am facut o poza cu ea :))

geamuri, aspirat, periate presurile, curatare plasticariile cu solutie speciala, parfumat interiorul,
jantele curatate cu solutie, cum masina e un negru perlat, efectiv sclipea

eu ca sunt dea-l casei m-a costat 20 lei, plus au dat cu solutie pe cauciucuri si ceara pe geamuri, efectiv sunt super incantat !!

plus merge cu stamila si la trei spalari a 4 e gratuita !!

incercati !!

All times are GMT +2. The time now is 04:20.

- Copyright 2026 4Tuning