![]() |
Re: Dacia Concept
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
n-am mai postat nimic pe acest thread de ceva timp...imi cer scuze! acum ca am "revenit" sa zic asa m-am gandit sa schimb aspectul putin la babuta 8) referitor la ce-ai spus tu mai sus cu paravanturi si altele nu cred ca v-or mai fi mult timp pe masina deoarece ma gandesc la o restilizare :D:D ceva gen NIG?sau WRC nu exact ca ele dar ceva in genul lor sau mai sus de al lor :twisted: nu ma injurati :oops: acum v-om vedea,am deschis si un thread cu ce piese as avea nevoie pt inceput sper sa le gasesc repede ! |
Quote:
a vrut un coleg de-al meu dar sa razgandit. |
Quote:
|
Re: B 28 BPO Dacia Concept
nimeni?nu are jante de vanzare?upp
|
am eu un set d jante pe 13 ....... 450 ron + 2 gume cadou
|
am vazut un set de jante CMS la un magazinas de piese auto de pe Calea Vitan aproape de IML dar cerea foarte mult pe ele.erau cu tot cu caucioace.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cateva poze de la dezmembrarea lolutei:D
stai linistiti ca nu o dau la fier vechi:D i-a venit si ei vremea,am cam uitat-o ce-i drept:D o sa revin cu poze:D |
are cineva idee ce ce trebui sa modific daca vreau sa pun faruri de e30?
|
nimen i nimik?nici-o sugestie nimic?
|
parerea mea e ca: tr se le prinzi suporti in holsuruburi negre[dalea de rigips] putin modificate aripile capota, si nu in ultimul rand niste relee:lol:
|
relee pentru ce?:)...modifici doar prinderea prietene;) ..mufa de la bec e aceasi;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning