![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
bv felicitari misto masinutza dar nu inteleg ce e cu pozele la mine in topic?
|
Quote:
|
;)) asa se pare ;))
|
e ok... dar ii trebuie neaparat suspensie (sau macar arcuri ca o alternativa mai ieftina)... linia masinii se va schimba radical ;)
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva poze noi cu masinuta......
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos....de unde ai luat mufa de la toba finala(tips)ca vreau sa ii pun si yo la a mea si ce pretz:)...multumesc:)!!!
|
www.skodatuning.ro ai acolo toate detaliile
|
va astept in continuare cu parerile voastre.....
|
parerea mea ca e mult prea mult incarcata...mult crom...nu da bine deloc...mie unul nu-mi place de nicio culoare...
|
asta e ! nimic de spus sunt gusturile tale putin cam piperate da asta e....esti primu care a avut ceva de obiectat.......bafta.!
|
Quote:
apropo: am vazut ca te cam bate gandul sa pui bara aia sport de pe superskoda.com .... si eu m-am gandit la asta dar mi se pare mult prea sport pt o2...si eu sunt in dilema cu acea bara |
oricum imi place dar daca oricum cred ca o pun daca e dupa ianuarie incolo.....
|
va astept in continuare cu pareri, sugestii, etc....
|
ho mai incet central ca nu e topicul tau... are voie omu sa puna si poza cu masina lui..ce naiba..te-am vazut odata pe autostrada soarelui..ai trecut la TGV pe langa mine...m0am tinut de tine pana la 170 si dupaia te-am depasit mai tii minte?
:D |
pai e cam topicul meu dar.....si nu imi amintesc de autostrada......:( cu ce masina erai?....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning