![]() |
Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?
Alex_STILO -->>"marinarul betiv de Base ..."
TSC-U-->>"DECAT UN MARINAR BETZIV,CURVAR,BARBUGIU SI NENOROCIT.." Tataee_^ -->>"Pai decat tzaran prost ca Basescu ." Ma amuza faptul ca cei care vor sa aduca argumente impotriva readucerii lui Basescu la conducere vin cu acuzatii si cuvinte de mahala...si vorbe demne de un copil mic gen: "tata meu il bate pe tata tau..." Pana si imaginea din semnatura unora e tot ceva de genu'...."s-a flescait....arde-i...." la fel...limbaj de mahala... In rest...noi stim ce a fost...si sunt aproape sigur ca mai rau NU POATE FI :) PS: sunt uimit cand vad ca aproape peste tot au ramas plasati comunstii(desi oricine stia)...si inca mai au putere... E bine macar ca majoritatea va hotari cum se termina tot. Po****tia va avea intotdeauna puterea! |
Quote:
|
presimt k topicul asta o sa ramana incins si dupa 19 mai...
bai baieti, avand in vedere k nici unul dintre voi nu are nimic personal de castigat fie ca iese base sau nu (sau poate reprezentati vreun partid, dar atunci iesiti si voi in fatza k sa stie lumea), eu zic k n-au rost certurile astea aprinse si cuvintele grele aruncate intr-unul si intr-altul, oricum fiecare are o parere ferma... @RA: eu zic k poti sa te duci linistit doar cu buletinul, in 2004 asa am votat (carnetul de alegator mi l-au cerut doar atunci cand a fost votarea noii constitutii, poate si pt k abia aparusera) |
Quote:
+ se lauda cum se ducea la bagaboante(desii era casatorit) si ca bea 3 sticle de whisky si nu se imbata! + ca era capitan de vas... = toate astea m-au dus la vb alea!NU AM INVENTAT NIMIC!ESTE CEEA CE A RELATAT EL CU GURA LUI, NU VB INTERPRETATE AIUREA...ESTE CE ESTE...:)) pai asta ne repr cu succes :...rom arata ca el buhait de la cocartz, fara maniere(dansa tiganeste la neptun)... pfuuuuuuu cate si mai cate... am auzit ca el a facut accident(am inteles ca s-a rasturnat cu masina, de aia a aparut elena cu mana rupa spunand ca s-a "accidentat) intr-o seara dupa ce a baut f bine(ca de obicei) si era in masina cu fufa lui(elena rasa pura) si ii dadea cox pana s-a rupt "discul"!E DOAR UN ZVON SI NU E NIMIC SIGUR, DAR LA CUM IL STIM...NU PARE MARE LUCRU! + cand am facut cursurile I.M.O. pt imbarcare era un om mai in varsta care sustinea ca a facut parte din echipa lui base cand era cap de vas si spunea ca era baiat de treaba ! adik...daca ramane-au fara whisky el le dadea,din rezerva proprie, cu conditia ca in primul port sa-i returneze marfa! se duce-au la bordele...baute...era de viata! NIMIC RAU IN ASTA PT CA TOTI(aproape) TOTI MARINARII CAM ASTA FAC! DAR SA FII PRESEDINTE SI SA SPUII IDIOTENIILE ASTA...E...INCALIFICABIL! + SA FIM CONDUSI DE UN SECURIST!A FOST INF DIN LICEU...CUM MAMA DRAQ SA AJUNGA CAP DE VAS DACA NU DADEA CU SUBSEMNATU'... TOTI CARE ERAU LA ANVERS ERAU SECURISTI! CE PREFACUT...SA CONDAMNI COMUNISMUL CAND TE-AI NASCUT CU SECERA+CIOCANUL PE INIMA!? :)) HAHAHAHA CE NESIMTIRE CRASA...BA DEMISIONEZ , BA NU (CA MA ARD ASTEA la kk)... NU ARE DEMNITATE APSOOLUT DELOC! cred ca o sa castige pt ca am vazut niste sondaje net favorabile, iar in situatia actuala ar fii mai bine pt noi sa reintre in fctii! |
Eu nu inteleg ce legatura are trecutul sau cu ceea ce este acum...:?
So..ok...Iliescu ce era? Un criminal si un MARE hotz? Eh...macar bine ca Iliescu a fost puternic...bine pt ei...dar acum nu mai sunt hoti asa puternici... Basescu e cam primul si singurul care ar putea face ceva... Asta o zic eu...un om fara experienta...si nu ma iau dupa lume..ci ma iau dupa el...dupa cum vorbeste...dupa cum pare ca incearca sa faca ceva.. Cat despre PSD-isti...chiar si cand eram mic ii vedeam ca mint si su numai vrajeala in ei...cam oricine vedea asta...dar le era frica oamenilor sa vbeasca.. Abia asta spun eu ca inseamna alegerea oamenilor...fara sa-i forteze nimeni... Pe la TV Base apare f rar si atunci cand apare este pus in fata cu u hot pregatit sa-l puna intr-o lumina proasta...dar si cand apare oamenii tin cu el... N-am mai vazut vreodata atata lume care sa sustina pe cineva care are practic 0 reclama... Nu spun ca o sa se schimbe cu mult Romania...dar poate e un inceput...cu oameni din ce in ce mai corecti la conducere...si in principal e bine ca am scapat relativ de armata de hoti! PS: o faza amuzanta...acum cateva zile a intrat un cersetor intr-un pub in care eram si au inceput prietenii mei sa faca panarama de el. Dupa un timp a inceput sa vbeasca de Iliescu...si despre faptul ca e fericit ca a scapat de Ceausescu...si ca peste cateva zile vine Iliescu si le face case noi lui si tuturor vecinilor lui.. Imi imaginez ce tactici comuniste se foloseau inainte pentru a strange cat mai multe voturi... |
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam. El deschide si intreaba "Ce s-a intamplat?" "Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta." "Bine" - zice omul din masina – "Si cat da fiecare?" "Cam 5 litri..."
|
Quote:
daca zici ca romanii sunt cei care te scarbesc ... inseamna ca te scarbesti si tu singur, nu ??? ma uit la toti ... daca tot dati in basescu ca era informator si alte balacareli ... intrebati-va parintii si puneti-i sa va raspunda SINCER cati dintre ei nu erau informatori de frica sa nu ajunga la parnaie ??? cati dintre ei au facut TOTUL impotriva sistemului comunist de pe acea vreme ? o alta deformare a realitatii? hipiotii (tot de idiotii de comunisti) ... mai vreti ? - adevarul despre miscarea legionara .... in plus pana si istoria pre-'90 era falsificata ! nu fortez pe NIMENI sa voteze NU DEMITERII lui Base ... dar terminati dracu' cu chestiile astea ca el ar fi fost securist, informator ... si alte cacaturi ... problema e ca cei ce sunt in conducere sunt corupti si iau deciziile potrivite pt ei, pt a-si salva curu', a-si strange banii sa aibe ce freca la batranete si cand se simt atacati se comporta ca orice animal care se simte amenintat : ELIMINA DUSMANUL ... deci ... cu asta am incheiat ! |
Quote:
ce a furat ? are un ap si tot dacia aia(galbena) veche! daca stii tu spune ! daca avea conturi ascunse ii scote-au astea ochii, stai linistit! basinescu dupa ce ca e un bosket notoriu se lauda in presa straina cu tot felul de idiotenii ! CUM E POSIBIL CA IDIOTUL ASTA SA SE LAUDE CU BETZIILE SI CURVASARIILE PE CARE LE FACEA!? [B]SPECIMENUL ASTA NU MA REPREZINTA! CAND SE DUCE IN ALTE TARI MA DEZONOREAZA NENOROCITUL ASTA! CE A FACUT ASTA PT MINE!? NIMIC NIMIC NIMIC...SI TOT NIMIC FACE ASTA(nici nu merita sa-i pronunte numele) PS: PE TIMPUL LU CEASCA TOTI "ERAU" LA SEC ACOLO...IN CARTE DAR NU DADE-AU CU SUBSEMNATUL! PAI CRETINUL ASTA ERA INFORMATOR!NU ERA UN SIMPU' MEMBRU! E O DIF CRASA! DE EX TATA ERA MEMBRU, DAR NU INFORMATOR! BASE ERA PAPAGAL...CRED CA SCRIA SI CATE STICLE A EXECUTAT! CUM PUTEA EL SA FIE CAPITAN DE VAS DACA NU SPUNEA TOT!? SA-L VAD LA PUSCARIE PT FURTURILE DIN TRECUT DAR MAI ALES PT CELE DIN PREZENT! Mustang Mach One> CINE AVEA FCTII INALTE TREBUIAU SA CIRIPEASCA TOT! ALTFEL ERAU SCHIMBATI! /B] |
Ca sa fii criminal nu trebuie neparat sa ucizi pe cineva ;)(desi el a cam facut-o)
Cand i-a chemat pe mineri in Bucuresti si au murit atatia oameni...a fost bine? Te dezonoreaza Basescu pe tine? Probabil te simteai mai bine cand Romania era considerata o tara plina de tigani si hoti.... Din ce am observat eu s-a mai schimbat treaba...si lucrurile par sa se imbunatateasca... De ex acum preturile la mare la noi sunt suuuuper mici...chiar cele mai mici din Europa mi se pare :-? |
A fost ieri in vizita un amic din SUA pe la mine. Toti americanii sunt disperati cu politica la ei acolo, fiecare are un preferat pe care il apara cu argumente destul de bune si documentate. Acum 2 ani cred au fost alegeri intre Bush si Cheney in SUA iar amicul meu tinea cu Bush si avea mereu argumente pro Bush, de ce sa-l aleaga lumea pe el si nu pe Cheney.
I-am zis ca acum ne confruntam cu aceeasi poveste aici la noi. Acum va zic cum se vede din exteriorul tarii noastre. Presedintele tarii a fost demis fara nici un motiv concret, parlamentarii sau cei de la PSD nu au spus nici un motiv concret. E amuzant sa demiti un presedinte fara motive clare! Curtea Constitutionala a zis clar si limpede, inainte de demitere, ca Basescu nu a incalcat Constitutia deloc. Si totusi a fost demis. Amicul american a zis simplu - pentru lumea de afara este clara treaba. Nu stim cine, ce a furat si a facut in trecut, toti probabil au furat la fel de mult. Dar faptul ca un presedinte a fost demis fara motiv clar, dupa ce organul cel mai inalt in stat, Curtea Constitutionala a zis ca nu exista motive pentru a fi demis, spune tot - Basescu a fsot demis pe nedrept. Iar in ochii strainilor, Romania s-a facut de cacao in ultimul hal din cauza Guvernului, care, s-a facut de foarte cacao in urma demiterii fara motive, antrenand tara in aceeasi materie urat mirositoare. Faptele sunt clare - motive clare si argumentate nu exista pentru demiterea presedintelui. Curtea Constitutionala a zis ca nu a incalcat Constitutia. Cum explicati asta? |
Quote:
|
Mai, speculatii cu ce a furat, ce nu a facut sau ce a facut prost, la el, ca la oricare, putem sa facem pana maine. Adica chestii de genul Basescu a furat, e un marinar hot, Geoana e comunist, Iliescu criminal, etc... putem face pana maine astfel de presupuneri. Dar ceea ce e clar este faptul ca omul a fost demis pe nedrept, nu o spun eu, o spune Curtea Constitutionala, formata din cei mai tari judecatori... Asa ca, noi degeaba vorbim si acuzam, ca faptele sunt clare. A fost dat pe nedrept, asa ca merita sa fie repus in functie.
|
Idolatrizati un prefacut ... mie mi-e scarba de el ... a decazut prea mult din 2004 pana acum .... jos cu mincinosul ... sau vreti sa mai aduca Casuneanu si alte Bugatti in Ro recunoasteti de asta votati pt el ...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning