![]() |
Re: My Black Beauty...
Quote:
|
Re: E30 - My Black Beauty...
astazi am fost la locul accidentului,urata amintire...
|
:sad: :???: te cred... lasa ca a trecut q bine :)
|
Quote:
|
cine stie un urs frumos de vanzare?
|
Opa, preparatule... ce-ai in cap? :D
|
taci ma :D cre k se intoarce cu o bomba d urs ;)) :D:D:D
|
3 Attachment(s)
:d:d:d:d:d:d:d
|
:( :( :( :( :( anul trecut la Burn .
|
ma reantorc cu o pisik cabrio 325...revin mai tarziu cu poze...ma simt bine iar printre bimmere!
|
Quote:
|
da domne sa o stapanestio sanatos dar sa ii pui si motor sanatos dak tot faci o treaba:)
|
RAZ...frumoasa pisica
|
S-o stapanesti sanatos... asteptam poze! :D
|
5 Attachment(s)
atasez niste poze facute acum o saptamana,acum in week o sa pun unele cu ea curata,azi am stat calare pe motor 2 ore sa-l lustruiesc.
din pacate am renuntat la jantele pe care le cumparasem special pt ea,mai ales ca erau originale,le-am dat azi pe 500e,mi-am facut niste socoteli si ma mai duceau cu gume,aripi de umflat si vopsit 600-700e,asa cu banii astia prefer sa ii bag in motor sa o duc la 200cp...am tratat pielea azi,si asa mai departe,in fiecare zi ii voi face cate ceva sa arate ca noua,va astept cu pareri. stiu,prima o sa fie eleronul,va zbura de pe ea,cine-l vrea e de vanzare,este original,vreau 50e pe el... farurile cine le vrea,doresc unele stock originale hella si 100e dar sa arate impecabil stopurile ma mai gandesc daca o sa le dau poate ma ajuta cineva sa gasesc codita pt bara de M de spate,cea de jos va multumesc si o sa va tin la curent cu tot ce ii voi face... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning