![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
E incredibil cat de repede iti creste turatia.Din ce se aude zici k e o motocicleta.Super tare sa ai parte sa te bucuri din plin de ea
|
Nu pot sa cred.
Ala e ceasul de TURBO??? ft tare |
Tot Respectul...
|
bertone turbo astept un semn de la tine cand ai timp sa facem filmuletul
|
bertone turbo...ce vesti ne mai dai.....cum merge,cum trage,cum pleca...:)
|
salut si felitari pt masina,cat despre filmulet am ramas cu gura cascata.abia astept sa mai vad masina pe sos chitila.multa bafta
|
ai zis k facem un film cu masinuta ta?mai vrei sa mai facem?
|
bertone turbo....ai disparut?eu unul chiar iti admir munca si as dori detalii daca esti bun sa ne zici!
|
he mijn frend mijn name hakan from holland i have opel astra cabrio turbo
is that jour car what i see in the picture |
Re: salve
he mijn frend what for car jou have
|
Sal ... felicitari pt. masina !!!! te-am vazut pe 16 cand ai plecat m-am si speriat ! am ramas trasnit de cum se aude si cum trage !!! Bv'0 !!!
|
Quote:
|
...cum merge....orice!cum trage,in cat ia suta,...un filmulet cu ea in mers,cum pleaca...cu pm sau aici
chiar sunt fascinat de masina ta... 10x |
Moama frartzilor cum poate sa fie masinutza asta am citit si eu pe sarite si am vazut cum este masina asta bai fratzilor asta e racheta nu gluma si mai ales ca imi place tare forma ca de eu sunt Fan mare de Calibra si asta fiind derivata din calibra nu avea cum sa nu imi placa
|
Quote:
cand cineva spune ca masina lui trage de 350hp sau mai mult cred ca e o poveste.pe mine nu ma speriat motocicleta cat ma speriat masina.nu credeam ca poate sa mearga asa .astept inca 2 piese lm-1 si apexi boost controler ca dau presiunea de turbo mai mica in primele 3 viteze.patineaza in vit 3 cu roti pe 18/235 cu autoblocant sii fara sa ii dai cu debraiere violenta,schimbi viteza debraezi si accelerezi apoi cand face 1,5 pana la 2 incepe sa patineze{in a 3-a} |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning