![]() |
Re: "Old school is not dead"-Dacia 1300 PH 88 VBA
E ca atunci cand nu mergea iti venea sa ii dai foc si acum ca reusesti sa ii dai talpa uiti de toate supararile?
Asta inseamna SATISFACTIE pe Dacie modificata, cine nu intelege sa treaca la masini de familie si sa uite ce e aia adrenalina/originalitate/intors capete dupa masina. |
Niciodata nu am ganduri de'astea de piroman cu masina mea :lol:
Oricat de tare m-ar supara eu tin la ea foarte mult si nu ma dau batut. Puteam sa pun inapoi 1.3-ul si sa dau inapoi 1.6-le. Am avut optiunea asta de la prima problema intalnita(cu pistoanele), insa cu cat problemele sunt mai multe, cu atat satisfactia e mai mare atunci cand merge. Majoritatea baietilor de varsta mea nu ma critica, dar ei considera ca de banii investiti in "coaja" asta, imi luam o "masina straina" care in opinia mea e foarte comuna si nu-ti ofera nicio satisfactie. Mie imi place sa am de lucru la Dacie:-) Sunt putini care apreciaza munca mea, ii numar pe degete. Restul viseaza avioane si ca de banii aia ii puneam spoilere si neoane :???: Apropo, nu-i dau talpa ca-s in rodaj :lol: |
Quote:
|
Felicitari, imi place cum arata!;)
|
Quote:
La mine numai o dacie mai este in cartierul unde stau.Si aia a mea:lol: Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi toate probleme.Acum bucurate de ea! |
|
Salut
Si eu sunt din ploiesti dar nu prea ti-am vazut daciuca Din ce zona esti? |
Bestie 1.6-le ! Tranteste-i o aprindere Gotronic! Te scapa de belelele platinei.. se merita! Eu azi am montat-o... e bestie!
|
frumoasa e :X
|
Daciotu', locuiesc putin mai sus de Urlati. Cu ea in Ploiesti am fost doar de cateva ori..
Merci Vandam :-) Claudiu, cat costa minunea? Nu-mi vine sa trec la electronica. Cu platina reglata ca la carte merge superb! Plus ca electronica nu mai e "Old school" :lol: |
Pe unde mai sus de urlati ca am rude pe acolo
|
s-aude bine motorasu :D
saxofonul e spart?are vreo gaura? |
M-ai prins :lol:
Saxofonul e prins doar in 2 suruburi. N-am putut sa-l prind pe al treilea in niciun fel, gaurile din saxofon sunt date aiurea :rolleyes2 |
Quote:
merge si al 3-lea dar mai greu,te sfatuiesc sa il strangi ca iti va arde garnitura de acolo plus ca sunetul e urat,parca ai avea toba sparta |
pe dedesupt cu un prelungitor lung si 2 piulite in tubulara, nu poti da gresi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning