![]() |
Re: Skoda RS TFSI by DimSport
Quote:
|
pot sa ma bag si eu in seama cu o fabia rs tdi? :D
|
Quote:
|
:D il vreau eu pe ala mic cu tdi-u
|
Quote:
|
Quote:
De ce nu il provoci pe Yoda si te dai la astia mici? Ne-am dat, am vazut cum stam, poate ne mai dam dupa ce imi fac si eu evacuarea sa vad ce si cum. Masina ta trage ca un urs cu 2,5 de 192 de cp na ca sa te dau de gol. :D |
multumesc pt apreciere,dar am vazut skoda aia si fuge f tare.eu am un amarat de 163 de cai.m-as da cu el pe vreo 200 de m.(probabil ca si acolo ma bate).eu caut un 2,0 tdi rau,inclusiv rs diesel de 170 de cai modificat,care sa imi scoata cursele din cap.dar am recuperat masina aia care o pierdeam in fata rs-ului diesel modificat,asa ca astept unul mai rau.imi doresc la start un tfsi stock,dar pe la buzau sunt f putine,si propietarii lor le-au luat sa mearga cu ele usurel,sa nu se strice.
|
tfsi stock faci.
Pe mine ma depaseste pe la 140.Adica pe la 300m :D |
asa cred si eu,ca il fac,dar momentan nu m-am dat cu nici unul.este la buzau un golf gti edition 30,care ar trebui sa ma intreaca,darnu vrea sa se dea.cred ca arata prea fioros bmw-ul.
|
siadimet, cand ai drum catre Ploiesti sunt pe aici destule GTIuri (pana nu le vand) care cauta plimbari. :)
|
daca trec,te claxonez.
|
Quote:
cu stima...si traiasca BUzaulllllll!!!!:lol: |
Nu are nici soft si nici nu se intrece.am incercat cu skoda rs tdi cu soft de la dimsport.de vreo 30 de ori cred.si la ultimele masuratori,de cand prind mai bine pe sosea,sunt in fata lui pe 400 de m,cu start de pe loc.trage tare masina,are si kg mai putine decat a mea,eu am 1675kg,dar ca sa ma intreaca trebuie sa ma prinda mai intai,pt ca imi iau un avans destul de mare la start.in buzau,in afara de cativa baieti,pe care ii numeri pe degetele de la o mana,restul isi cumpara masini cu tenta sportiva doar de frumusete.
|
Quote:
|
E cumva un RS galben???
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning