![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Quote:
|
nu bro :) aveam sticla mica:))))
|
1 Attachment(s)
lumea nu vede partea buna.... sunt anii de zile de cand nu a mai fost ceva in bucuresti ....doar drifturi... asta e un inceput si o sa fie din ce in ce mai bine... :)))))esti pe vall
|
Quote:
Priveste in jur...esti in Romania!!! Abia avem 2 autostrazi si tu vrei piste speciale? Organizarile sunt pe masura tarii in care locuim...si in mare parte multe din probleme sunt din cauza noastra :)) In fine, stai calm ca viata-i scurta si nu merita s-o traiesti chiar asa nervos :D |
Quote:
Bai prietene, romanul e fix ca tine. Lasa ba ca merge si asa ! Ce ati facut voi e o mare teapa. Cum sa ceri 15 lei in loc de 10 lei (asa cum a fost promis). E o suma nesemnificativa, dar principial vorbind, e o porcarie. Ati facut asa un PR de parca era evenimentulu anului in mtorosport ( mai important decat Raliul Sibiului ) si a fost o mare varza: cu masini putine.. cu obligativitatea de a lasa la intrare sticla cu apa, pentru a o putea cumpara de la comerciantii de acolo la niste preturi f mari... cu o suprafata de rulare ce le-a dat batai de cap tuturor. Si acum tot organizatorii sunt cu gura mare si cu tupeu impotriva celor ce comenteaza negativ la adresa evenimentului. Da comentez negativ pentru ca o fac pe banii mei. Am lasat 50 de lei si imi permit sa comentez chiar daca o fac negativ sau pozitiv. Una a fost ce s-a promis, iar alta a fost la fata locului. Iar romanul este fix ca voi, ce daca nu e asa cum ni s-a promis? lasa ca nu are nimic, asta e !!! |
Cel mai penibil mi se pare sa stai in spatele unui monitor si sa dai din degete, cat esti tu de nemultumit, sa arunci cu c*c*t si sa-ti plesneasca venele de spume, in conditiile in care nici macar n-ai fost prezent.
De ce ? Pentru ce ? Ai ceva de castigat ? Te-a deranjat pe tine cineva, cu ceva, personal, pentru faptul ca ne-am rupt masinile acolo ? Aveti prea mult timp liber, va indemn la ceva mai constructiv Eu unul zic multumesc, pentru faptul ca am avut ocazia sa-mi petrec duminica bucurandu-ma de pasiunea mea. |
Quote:
|
E greu cu locatiile la noi in tara.. Atat s-a gasit.. Oricum sunt sigur ca Sebi o sa invete din ce s-a gresit aici si mai mult ca sigur urmatorul o sa fie mult mai tare... Eu il felicit pt curajul de a face asa ceva.. E un pasionat si trebuie sa incercam sa il intelegem nu sa jignim..
Felicitiari la toti participantii.. |
Elspa stiam de anul trecut de la GTT Brasov ca masina ta e foarte greu sa puna puterea jos pe o strada normala.. Chiar te-am urmarit atunci si era fooarte greu sa pleci cu ea... Bine ca nu ai patit nimic.. Iar despre baietii din PPR se stie ca sunt cam cei mai sufletisti (Love u Kenzo :))) ) Bafta..
|
In primul rand, ma bucur sa va cunosc pe voi, ZEII curselor ! Eu sint doar un incepator care am dorit sa vin cu sleeper-ul meu modest (Volvo-ul 850 verde) si sa va cunosc, sa simt si eu un pic din febra aceasta.
Mie mi-a placut mult, asa ca nu am ce sa comentez negativ evenimentul ci tin sa-l felicit pe Sebastian (singurul pe care-l cunosc) si echipa organizatoare pentru tot ce au reusit sa faca acolo. Pentru o prima participare, locul 2 obtinut la grupa G (la care eu nu am ce cauta acolo cu cei 155 kw) mi s-a parut o mare realizare :) Va doresc multa bucurie tuturor ce aveti "microbul" in sange si sa ne revedem cu placere. Ca o viata avem si merita traita, asa cum e ea. Cu deosebit respect pentru aceasta comunitate, Matrixxul. |
Quote:
(Glumesc evident) |
Quote:
Oricum o masina foarte misto, asteptam de ceva timp sa apara un "turbobrick" dopat si pe la noi. |
Quote:
Da-mi un pm daca ai timp ,cu adresa sa ta email. Numai bine tuturor. |
Am sa dau jos stickerele - a fost doar asa, pentru acest eveniment, am crezut ca "vor da bine". Multumesc pentru primirea in randul vostru !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning