Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   VANTAGE MEDIA TUNING SHOW 2005 ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/3739-vantage-media-tuning-show-2005-romania.html)

B39738 23-03-05 10:16

coloana din Iasi va pleca vineri spre seara,pentru ca ma asteapta pe mine,fiind baieti de treaba...in jur de ora 18 vom fi la iesire din Iasi...e prea tarziu,e prea devreme,am vrea sa stim si noi pentru ca avem o masina care trebuie inscrisa in concurs...apropo,unde e Prisma2?...daca nu e bine cu ora stabilita,as vrea sa stiu pentru a fi de treaba la randul meu si a nu-i tine pe altii sa ma astepte (atunci ies de la servici)...sambata la ce ora va incepe?avem timp sa bagam masina dis-de-dimineata?duminica cand se termina?pe la ce ora putem scoate masina din sala?...anticipat multumesc pt raspunsuri...

ReLLaXX 23-03-05 12:41

Sfigmo, merci fain de invitatie dar efectiv nu ma incadrez in program. Am de lucru zilnic pana duminica, inclusiv vineri noaptea si sambata noaptea, cand o sa termin (sper) pe la 2-3 si am sa zbor catre Bucuresti in asa fel incat sa ajung dimineata acolo. Probabil ca o sa venim 2 masini dar pana acum o masina si 4 oameni e lucru sigur. Ne cam leaga pe toti programul. Astazi aflu detalii despre ceea ce o sa facem si iti dau un telefon sa vorbim. Cat despre wisky, eu sufar dintre toti de un \"defect\" major. Nu beau alcool niciodata, de nici un fel, cu nici o ocazie. :lol: Da ca sa ma incadrez in peisaj beau si eu o bere fara alcool. 8)

Si referitor la program, chiar ca ar fi interesant sa aflam. Daca stau treaz de vineri seara pana luni dimineata, macar sa stiu de ce... Ca daca e pana acolo fac pe dracu in patru, dau lucrarile de sambata (imi trag o gaura in buget :lol: ) si vin de vineri.

criszz 23-03-05 14:35

mah.. zi si mie ce masina din iasi participa? k si pe mine ma batea un gand sa vin.. dar.. nush dak inscriu mashina.. lasa i tu un mes eventual cu o poza sau nr mashinii si modelu`.. mc anticipat

daflyer_oradea 23-03-05 16:21

cineva cu programul de desfasurare al evenimentului?
Organizatorii, Gratzian,...nimeni nu ne ajuta?

B39738 23-03-05 22:55

din iasi va veni un golf 4 care nu prea mai arata a golf4

EvLSant0S 23-03-05 23:06

iohan ?

tre 24-03-05 00:25

deci din ploiesti mai nimeni?

Psycho 24-03-05 00:52

i oashtept cu nerabdare :))) da trec zile`le greu

EvLSant0S 24-03-05 00:59

muahahhaa , am castigat o invitatie =)) la tuning show :)) , @ radio city fm =))

m-am scos :)

alexutzu 24-03-05 07:48

cu riscul de a pune o intrebare stupida.......nu am avut timp sa citesc si de aia intreb direct cu riscul de a se repeta intrebarea: CAT COSTA INTRAREA PENTRU VIZITATORI? :roll:

Psycho 24-03-05 08:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
cu riscul de a pune o intrebare stupida.......nu am avut timp sa citesc si de aia intreb direct cu riscul de a se repeta intrebarea: CAT COSTA INTRAREA PENTRU VIZITATORI? :roll:

100 de mii greiii !!

santos eshti tatic :)

B39738 24-03-05 08:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
iohan ?

johan... :lol:

EvLSant0S 24-03-05 09:04

:oops: sry ... la bucuresti a ajuns Iohan ... s-a pierdut J`u pe drum .. si s-a pus I`u .. super tare , de abia astept s`o vad live

Evo007 24-03-05 12:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
muahahhaa , am castigat o invitatie =)) la tuning show :)) , @ radio city fm =))

m-am scos :)

Te-ai scos de 100 de lei grei :D

Psycho 24-03-05 12:37

santos .. sper k seara ne aratazi ce shtizi .. daca tot vine toata tzara .... si .... sa va aratam si noi cate ceva .. cam ce se face pe la fiecare in orash ... ? a ce zicetzi .. suna bine ??? io sper sa nu stam degeaba noaptea si sa dormiiiiimm k moshi ... k altfel .. ne suparam :)

All times are GMT +2. The time now is 16:30.

- Copyright 2026 4Tuning