![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
Quote:
|
Uite ce am facut ... s-a suparat fata :( aiurea esti .... Noi glumim cu tine si tu te superi ...
|
bah quze...glume din astea stitzi face....fie....
|
ca crede-ma deja m-am sictirit de glumele voastre de prost gust :|...noah hai sa incheiem subiectul....back ontopik
|
unul dintre putzini oameni de pe acest forum caruia ii acord respect este
DJ-13055 |
faceti voi mishto dar cand o sa fie cea mai tare dacie din romania o sa vreti sa va dea o tura :lol:
|
shantzule :)) asta ii o gluma ironika cumva :))...nu am zis niciodata ca o sa fie cea mai tare dacie....dar vreau sa o fac sa imi placa mie :D
|
Quote:
si lasa pe guta{quze} in pace sa cante ce vrea el k asa se intampla cu oameni invidiosi :lol: si pana la orma noi sa fim sanatosi :lol: |
Corect ... imi place cum a punctat camaradul tau 1310 asta .... probabil viseaza sa fie si el tuner ca tine ! Replici dau la orice ora ... dar nu se merita efortul. Spor la treaba ... imi doresc din tot sufletu sa ai cea mai "tare dacie din parcare".
Dar pana una alta ... amandoi puteti sa urmati cu incredere un curs de limba romana :) ... asta sa ramana intre noi ;) |
quze, bag de seama ca esti invidios pe masina omului :D las ca-si face el cazanu cel mai tare printre cazane si o sa ne strangem toti sa luam autografe si sa facem poze cu tunerul anului 2007...
ps: nu se poate uni topicul asta cu cel de kitsch tuning? :blink: |
io nu stie sa vorbeste romaneste mei ''in da hood'' gutulica :lol: esti in pom si pomu in aer.... asa k mai bine ne-ai lasa in pace pe mine si pe tovaraju meu respect k nu ai tu fata de dacile noastre.... daca tie nuti plac dacile nui treaba noastra si mai bine ai lasao balta k nu tine cu noi....
Si tu agent smintit :lol: cred k ai avut mult prea multe vise de groaza k cu daci... si acum crezi k dacile sunt cazanele in care tu dormi sau manaci... deci in concluzie amandoi sunteti praf.... si mai bine ne-ati lasa in pace cu dacile noastre k noi tinem la ele si sunt ale noastre nu a le parintilor.... cred k nici masini nu aveti numai pozele ce e de voi :lol: |
Agent smith ... eu zic sa ne retragem ... acum am vazut ca tuneru astalalt e din bucuresti si n-am chef sa ma alerge cu dacia pe aici ... omu` e chiar periculos ...are un sticker care ii da 12 cai :|
|
bai, mi se pare mie sau fetele alea de usa sunt facute din chit? a pus cumva chit peste spuma??
dj 1305535683, te-am subestimat si imi pare rau. fi capitanu nostru!! poti sa-mi dai si mie te rog niste idei cum sa-mi tunez un carucior de metro? am vazut ca te pricepi..... |
Eu credeam ca bordu ala decupat cu foarfeca e punctu culminant ...dar de unde , fetele de usi au rupt norma =))))))))))))))))))
|
ba ducetiva in ***** k sunteti nebuni de legat. si aici am treminat.... jet in ****mea :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning