Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   MERITA UN TUNING PE DAEWOO!?! (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/363-merita-tuning-daewoo.html)

quick_5hifter 27-09-05 18:44

1 Attachment(s)
...

quick_5hifter 27-09-05 18:56

1 Attachment(s)
...si a mea bineinteles, ca..deh.. :D

sex99 27-09-05 19:47

data hai sa terminam cearta !!!! si oricum sunt nascut pe 12.02.87 tu ce crezi ca nu pot sa fac masina in 3-4 luni??? astept te rog !!!! asta e boala mea sa conduc o masina tunata !!!!

quick_5hifter 27-09-05 20:11

io-ti doresc multa bafta, da intreaba si tu cam cat dureaza sa-ti faci o bara din fibra, un eleron ceva...a, bine, daca le iei gata facute dureaza mai putin si costa mai mult, dar arata ca multe altele ;) si nu mai e masina tunata, e customizata in targ

Tiganas Alexandru 04-10-05 21:51

Cielo

AM si eu un cielo si deocamdata nu am bani de altceva si pt. toti idiotii care cred ca daewoo nu e masina sa ma pupe in fund cand RLL va trece prin fata lor. NU e scump sa modifici exteriorul daca nu o dai in sefeuri. La mine zic e rosie fetita eleron are din fabrica daca nu e vreo 2 milioane jante KM de 14 inch in 5 spite noi 200 euro cu cauciuce in 10 mil dunlop, neoane 300 de mi lei neonul 4 neoane 1. 200. 000 + manopera becuri colorate pe pozitii, volan imbracat imitatie din piele rosie 120 000 husa schimbator 100 000 huse banchete rosii cu negru velur 1.600.000 mp3 player pioneer vreo 6 bete, boxe fata tot pioneer 20w, spate JBL 100w, subwoofer porbagaj + statie neoane in masina geamuri fumurii si ai o masinuta draguta cu vreo 30 35 milioane. Ce mai vrei la 18 ani!!!!!!!!

shadow 04-10-05 22:27

Fara suparare, dar decat sa pun 3/4 din lucrurile pe care le-ai insirat mai bine mi-o las STOCK!!!
Cu aia 35 de mil mai bine imi fac doar un kit k-lumea pt exterior si atat!!!
Sfat: nu te apuca sa iti iei toate prostiile din targ doar ca sa pui ceva pe ea, mai bine pui ceva de calitate!!!

B 68 VLD 04-10-05 22:43

No comment. :lol:

quick_5hifter 05-10-05 03:54

vezi ca ai cam sarit calu', tiganas! si asta de la primu'post. mai bine pune o poza cu masina ta si lasa-i pe toti sa-si exprime parerea, cu argumente pro+contra. sa vedem si noi ce kit exterior ai tu daca tot zici ca sunt ieftine

Tiganas Alexandru 07-10-05 11:13

Fara suparare poate am fost cam entuziast dar cand ai pasiunea in sange si masina in garaj nu te poti abtine! Bunicul meu a murit in 1997 la 60 de ani si pana atunci schimbase 47 de masini! Prima lui masina a fost o Pobeda si cand a murit avea un Mert 190d un ursulet coupe si un Masserati Ghibli 4.8l V8 biturbo 280CP. A avut tot ce se poate de la Bmw mert, opel in anii aia. Daca vrei sa stiti cat de pasionat sunt !? las acasa roata de rezerva si bancheta spate si conduc singur ca sa am un raport mai bun putere\\ greutate cand fac liniute!

ticalosu_is12lat 05-11-05 22:04

Re:

raspuns pentru b12zmd:
1.Dacia tot dacie ramane poti sa-i pui si motor de Porshe.
2. Cu un Tico in trafic Dacia nu are NICI O SANSA!!
3.Macar intr-un Tico,Matiz s.a. nu ploua...

deci...ENJOY!

quick_5hifter 06-11-05 15:00

prietene eu am o berlina din '98 si nu ploua in ea, te asigur...si vezi ca sunt cateva dacii care iti dau rusinica in trafic, nu ti-as dori sa te pui cu ele

ticalosu_is12lat 09-11-05 23:02

Re:

O masina este facuta sa fie tunata,de la primul desen de proiectare si pana cand iese de pe poarta fabricii.Toti vorbiti de tuning, ba este tunata super ba este un kitch.In fond ce este tuningul?

Astept lamuriri!

B 68 VLD 09-11-05 23:49

Tuning-ul este modificarea masinii exterior/interior/motor. Sper ca intelegi ce inseamna modificare nu? :lol: Exista tuning de bun gust si cel de prost gust unde te incadrezi tu. :wink: Mai exista tuning facut cu, cap si tuning facut din necunostinta de cauza. Culmea dar iar este cazul tau. :wink:

Danny-future STN 14-11-05 01:27

Re: Cielo

Quote:

Originally Posted by \"Tiganas Alexandru\"
AM si eu un cielo si deocamdata nu am bani de altceva si pt. toti idiotii care cred ca daewoo nu e masina sa ma pupe in fund cand RLL va trece prin fata lor. NU e scump sa modifici exteriorul daca nu o dai in sefeuri. La mine zic e rosie fetita eleron are din fabrica daca nu e vreo 2 milioane jante KM de 14 inch in 5 spite noi 200 euro cu cauciuce in 10 mil dunlop, neoane 300 de mi lei neonul 4 neoane 1. 200. 000 + manopera becuri colorate pe pozitii, volan imbracat imitatie din piele rosie 120 000 husa schimbator 100 000 huse banchete rosii cu negru velur 1.600.000 mp3 player pioneer vreo 6 bete, boxe fata tot pioneer 20w, spate JBL 100w, subwoofer porbagaj + statie neoane in masina geamuri fumurii si ai o masinuta draguta cu vreo 30 35 milioane. Ce mai vrei la 18 ani!!!!!!!!

Nu or fi ei bani multi dar sunt aruncati aiurea ....
Sa zicem ca inteleg ca vrei jante pe 14 ca sa NU SCHIMBI GUMELE, dak tot le schimbi ia naiba makr 15 cu gume cu profil sport si le tzii pe cele originale de iarna si dak tot dai banii pe jenti,decat sa dai pe KM mai bine mai strange un pic si iti iei altceva......neoane la 600.000 :roll: nush ce sa zic,nush cum se vad,nush cat o sa tzina .....dak n-ai bani nu te apuca de interior cu husa de volan , manson de schimbator si huse rosii :!: :!: :!: ....decat mp3 la 6 mil, mai bine un cd la aceiasi bani, nu se compara dif intre un mp3 si un track , makr ai ales si u o firma mai k-lumea aici .....sub+statie,uita-te sa se potriveasca si sa auda bine si sa-i pui un condensator dak e cumva necesar, niste cablaje profesionale , nu te uita ca are statia neon ca nu ala \"misca\" tubul......geamuri PAREREA MEA cu folie neagra 3m omologata RAR

Vrei sa intorci niste priviri ???
Asta inseamna compromisuri:
1.Renuntzi la cam orice altceva in afara de folie si iti tragi niste jante facute de o firma k-lumea,nu in turcia, cu un model frumos pe 16 j7.5 sau chiar 17. AVANTAJE : Ofect optic GARANTAT. DEZAVANTAJE : Mai putin confort si uzarea amortizoarelor mai rpd.
2.Renuntzi la jante,folie IS A MUST si te apuci sa intorci capete cu muzica dar sunt multe si la muzica dak vrei sa fii apreciat cu adevarat si de cunoscatori (antifonat,cablaje,un cd sau mp3 k-lumea,boxe fata-spate,tub,statie) si poate o sa constati ca o sa treaca numai muzica de 35 mil ......

Eu iti urez bafta :peace: si multa grija cum cheltuiesti banii :wink:

Drakula 05-12-05 16:40

Luati de va uitati Fratilor

20 Attachment(s)
cred ca astea or sa schimbe parerea multora despre tuningul de masini daewoo. cand faci tuning nu cred ca este vb de bani cum spun multi dintre voi, este vorba de pasiune.

All times are GMT +2. The time now is 21:35.

- Copyright 2026 4Tuning