![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Da si sa mai scriu si despre masinaa.. Astazi am luat praf de se pune in radiator sa ii aspude gaurele mici , pot spune ca l.am pus si numai curge dar am auzit multe chestii de genul ca nu ar face bine si ca iarna nu o sa bage caldura. De bagat ea acum baga cald si astept sa vad cum va fi mai incolo daca o sa curga iar sau nu.. Daca a mai folosit cineva sau a auzit de chestia asta cu praful asta astept pareri..
|
Quote:
|
N-are treaba caldura cu praful ala...daca erau doar pori,i-a astupat si asa o sa ramana.daca era mai grav,o sa curga dupa ceva vreme...oricum,eu zic ca a meritat sa incerci:p
|
Praful ăla este bun precum spray-ul ăla de umflă roata, băgând în ea un fel spumă/soluţie care îţi rezolvă treaba pe moment dar este o măsură provizorie.
Fix la fel se întâmplă şi cu praful ăsta de pus în radiator. Recomandat este să îi schimbi radiatorul. Cu timpul, rişti să ţi se colmateze. |
Foarte corect!
Am facut si eu asta la o masina acum vreo 3 ani si dupa vreo 3.000 km a inceput sa curga iar. Depinde si ce fisuri / gauri ai in el, dar oricum e o solutie provizorie si candva tot va incepe sa curga. |
4 Attachment(s)
Am zis si eu sa incerc acum sa vedem ce se va intampla cu timpul..
Astazi s.a demontat consola si manerele si s.au dus la facut :X |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am schimbat bordul astazi si am luat piesele si astept sa se mai usuce sa le pun pe masina :X
|
6 Attachment(s)
Gata si interiorul :X
|
deci! SUPER TARE! imi place bravo:D
|
Au iesit super plasticele la interior,chiar nu ma asteptam.Spor la modificari in continuare:)
|
Va multumesc nici eu nu credeam ca vor iesi asa bine.. Oricum in poze nu se vede foarte bine dar o sa incerc sa ii fac cateva poze la lumina zilei :x...
|
Ce se mai aude cu masina ? :D
|
Masina a primit de iepuras xenon si buza din fata ca nu o avea ... O sa pun si poze cand ii voi face ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning