![]() |
Re: daciile vechi de raliu... niste poze...
SGM-ule spune-mi si mie nene unde ai facut pozele...in Stefanesti sau in Pitesti pe undeva
? |
sa mor yo moama ce dacie! imi vine sa plang cand o vad asa! dc se mai poate salva ceva cred ca merita salvat! e plina de istorie masina asta! super SGM-ule
|
Dupa ultimele poze puse de SGM...am vazut ca...nu o fi motorul ei care l-a avut Grigosash pe ea...dar si acesta se poate face..este un motor destul de bun..cu axa in capat...este cam prototip ..in fine..cred ca este ceva unicat!!!
|
ce idioti....cum sa lasa ma masina aia in halu ala???si eu am un sport da nu arata frate in halu ala....locul masinii aleia e intr-un muzeu....e pura istorie...altiii o puneau pe un piedestal frumos lustruita....romanii o lasa sa putrezeasca....pacat man ....mare pacat......rusine acr-ului,mare rusine.....
|
Quote:
Offtopic:nu stiam ca erau Trabanturi de curse :???: |
wow!ce rup daciiile alea frateeeee!!!pai ia una noua si daca dupa 20 de min nu sare juma de fata e putin.....
|
mah e mare pakt de ea... si nu vor sa o restaureze!?
|
Se vede ca masina aia e facuta cu 2 lucruri, cu inima si cu capul, si eu am sa fiu inginer machanic...apreciez lucruri facute cu mintea
Dar m-am uitat mai bine la fotouri, nu e intro conditie asa de grava, rugine nu se vede, motor mai poate face, restul e numai bun gust. |
Intrebare: De ce are radiatoru in spate? Pentru echilibru?
|
Evident pentru o racire mai buna a motorului...daca observi este un prototip de motor cu axa in capat...se poate observa si cureaua de transmisie..din pacate ai mai lipsesc si carburatoarele...:( si..parca este un radator mai mare...pentru racirea apei care nu cred ca avea loc in fata!
|
daca era pentru racire mai buna putea sa i-l lase linistit in fata , e pus in spate pt o repatitie mai buna a maselor pe punti, cureaua ce se vede e de distributie nu de transmisie, e alt motor decat cel de dacie, pompa de benzina e pozitionata undeva in spate, delcoul nu e in stanga, pompa de apa nu e ca la dacia. da' decat sa ne dam noic u parerile mai bine sa ne zica cei care au vazut-o ce motor e...
daca gresec ce sa zic, impuscati-ma |
Nu sunt sigur 100%, dar ala e motor de Dacia.
A fost facut un prototip cu axa cu came in chiulasa, dar nu s-a scos in productie.Am impresia ca mai exista unul in Politehnica. Am vazut o singura data unul pe o nova la raliu, dar nu imi mai amintesc daca era la fel. Oricum motorul original al masinii era turbo, cu chiulasa de alpine. Da, radiatorul e pe spate pt o repartitie mai buna a maselor. Dacia sport avand distanta dintre punti mai mica ca la berlina, nu straluceste la capitolul stabilitate. Are traiectoria unei bile pe viraje. Spatele e foarte usor, am ridicat singur una de la pamant, de spate, si nu sunt un bine facut. |
Masina din poze NU este Dacia lui Grigoras.
|
Argumenteaza afirmatia. Seamana la detaliu cu masina din pozele care se gasesc cu dacia lui Grigoras.
http://www.geocities.com/MotorCity/5123/drivers.htm |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning