![]() |
Re: sh pana in 9000e
Quote:
|
Quote:
2. cu ce te deranjeaza ? 3. nu esti obligat sa citesti thread-ul 4. inutil este post-ul tau 5. o seara buna :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
imi permit si eu sa iti dau un sfat..sfatul meu este sa nu te mai bagi in treburile altora, e muuult mai bine pentru tine ..chiar nu mai are nimeni voie sa intrebe, sa ceara informatii, sa isi cumpere o masina pe acest forum ca vin frustrati ca tine sa comenteze aiurea ? si acum on-topic, referitor la baietii care si-au dat interesul sa posteze aici: topicul este cat se poate de serios,inainte sa fac o investitie de genul asta NU vreau sa ma pripesc si sa imi para rau. alex.panciu, stefan,golf.tuning, nautilus, santon,apache si restu care mi-au raspuns la intrebari va multumesc si apreciez atentia acordata topicului, iar daca nu vreti sa mai postati este alegerea voastra. in mare parte mi-am facut o idee. Numai bine va doresc |
Nu o lua ca pe o rautate , dar onucku iti zice ceea ce vede citind thread-ul tau.Acum sincer , de la Gti/mondeo e cale lunga la 1.2 tsi .
Tu cand ai deschis thread aveai cateva alegeri facute.Ori in postul 1 pana la ultimul te-ai intors foarte mult.. La kia ceed/hyundai i30/mazda 3 ai aruncat o privire? Daca tot ai scazut anul fabricatiei ca si criteriu .. Asta ca sa nu fiu total off-topic. Personal as merge pe un hyundai i30/mazda 3. O zi buna.Spor la cautari. |
Ti-ai mai luat masina?
Cea mai tare faza ar fi sa vii si sa ne prezinti noul tau logan :lol::lol: Am glumit nu te supara! |
Salut.Dupa o perioada de lungi plimbari si cautari de masini si etc, mi-am achizitionat ieri un 318i e46 2004, varianta cu 143 cp.
Masina are ca dotari :climatronic, trapa, piele partial, volan 3 spite imbracat in piele,cotiera, jante 16" originale , senzori ploaie/lumini, radio cd. Masina este FOARTE intretinuta, desi are aproape 10 ani nu mi-a venit sa cred, este luata din germania in 2009 adusa cu 40.000km la bord, in prezent are 110.000km (cat se poate de reali). pretul a fost unul ok, cu mult pana in 9000 eur. Vor veni si poze , deocamdata nu imi vine sa ma dau jos din ea :D:D Multumesc celor care au postat si care mi-au oferit informatii . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
interiorul este impecabil, nu ii gasesti cusur, parca a fost tinuta masina in sufragerie :))) tind sa cred ca sunt reali, chiar daca o am de 2 zile,eu zic ca stiu ce am luat si ca isi merita banii.pretul este corect pentru starea masinii.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning