![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
aaaaaaaaaa,ma duc dreq p apa sambetei!!!!!
da' poti sa imi zici tu mie,dupa c esti cu o femeie daca ti-ar trebui juma d ora k sa enumeri kestiile kre nu iti plac la ea????:shock: si vorbim aici d sinceritate maxima intr-o relatie????cred k cea mai mare problema e k nici tu nu stii c vrei...sau stii tu...dar te multumesti cu mai putin dintr-un motiv sau altul..si dupa aia normal k esti nemultumit... |
Bea ...
Ma multumesc cu orice acum. :D Ti-am mai zis eu. Oricum, vroiam sa subliniez ca e cu dus si intors capitolul sinceritate. Te poti arde si intr-un caz, si in altul - sincer direct - sincer mai pe ocolite. Mintea unei femei ... iti poate juca feste. |
iau imprumut dexu' ala...si am sa iti dau in cap pana c iti revii!!!nu k nu te-as intelege...dar are o greutate d respectat...:-)
nu imi place kestia asta k "ma multumesc cu orice"!!!daca nu te respecti tu,cum crezi k te va respecta cineva??? trage si tu o linie groasa si hotarita k amicul tau aleks,intre d-soarele bune d f...t,si restul..si ia atitudine! |
Stai sa le gasesc pe alea bune de f***t ...
Ca restul oricum nu vin. :lol: |
Quote:
pt ca o relatie de genul asta e facuta special pentru relatia in sine, acelasi cuvant, doar ca incepe cu f asa ca nu mai conteaza cum si de ce, important e rezultatul :) |
Quote:
Deja m-ai facut curios :)). Si... apropo, am zis 99%, pentru ca de 1% aia nu eram foarte sigur. |
pesimist mai esti, Gabi... Offf....
|
Quote:
|
Quote:
That's just the way it is. |
so... cum sa NU te comporti cu o femeie?
sunt curios ce ne mai spun fetele... |
sfatul d azi ar fi...sa fii atent la tine insuti..si cind simti k ceva nu merge bine in relatia ta cu ea...nu o aburi cu prostii,ptr k esti mult prea orgolios,si ai vrea sa le tii p toate ,deodata p cit posibil.....si mai ales,NU ATACA!!! daca te simti incoltit ;) nu da bine...ba' kiar te dai d gol!:-)
|
nu atac... decat cand ma calca pe coada :)
|
eeeeeeeeeee...si cind te simti tu calcat p...coada?:D :D :D
simt k tre sa dezbatem,neaparat tema... |
Quote:
|
Quote:
iti spun insa ca ma deranjeaza sa-mi fie incalcat spatiul meu intim, calculatorul, telefonul, etc si cand sunt incoltit, reactionez exact pe directia pe care sunt banuit ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning