![]() |
pai hai nene...ca si eu caut
am 200+ respect... :lol: |
1 Attachment(s)
mah pana maine seara cred ca ajung si eu la +200...sper dc nu o dau in bara 8)
pai daca vrei hai ca facem...da sa ramanem numai noi 2? sau lasa ca ne adunam noi nu? :D si explicati-mi si mie cum sta treaba cu bataile? adika daca il bat pe unu imi da respect? si se merita? si parai? depidnde de noroc, adica cati are asta la el? edit:ai de capu meu!!!=)) m-am trezit cu 6 tarfe(si inainte aveam 3=)) ), asta nu e mare lucru, da vedeti cum o cheama pe una din ele=))))))))))))))) RHINOGIRL si la poza arata un rinocer cu niste tanga pe ea=)))))))nu stiu cum pot sa iau poza ca sa o bag aicea sa o vedeti si voi=))) edit2: uitati si poza=)) e cam mica dar....sa va faceti si voi o impresie=)) |
o am si eu p rhino, mare bucata :lol:
la bataie iti da cateva puncte de respect, nu e mare lucru, plus k iti ia 55% din energie.. tre intai sa ai lvl mai mare k ala pe care il ataci k sa invingi, daca ai doar cu putin iti zice k l-ai batut si atat, daca ai mai mult (cateva sute diferenta) il bagi si in spital unde sta vreo 2-3 zile d crims :lol: |
noh bun...mi-am luat bordel! acuma cum bag tarfele in el? si pot sa si vand droguri in bordel?
p.s. am deja respect 203 respect....a si inca ceva sper sa nu fiu enervant :oops: |
poti baga in bordel pana la 15 tarfe
nu pre` e o afacere buna,nush pre` multe despre bordel.. eu am intrat in sptal pt ca am bagat supradoza am pierdut toate relatiile cu prietenii si cu gangu. :( am respect 1740 (aproximativ) |
am facut un gang :)))
momentam am +250 la respect...si ceva banuti,o fabr de LSd,cateva tar*e,si un colt M4A1. cam atat...care vrei in gang spune cat respect ai si id-ul de pe crimes. :wink: :roll: ps:numele este: 4LifeAcriminal (nu am avut inspiratie de mai mult :lol: :lol: :D ) |
si eu am ajuns la 250 respect, si am si intrat intr-un gang, daca nu o sa fie prea activ gangu atuncea o sa te rog sa ma bagi si pe mine in gang la tine ZooM-ZooM :wink:
si asi avea o intreabre ce sa imi iau dc am 150 000? fabrica de lsd, discoteca, sau sa mai bag banii in tarfe? edit: am deja 300 respect :peace: |
urmatorul vapor va veni in ziua 92 si va lua cu el ecstecy. :wink:
|
Firati voi sa fiti ...m ati facut sa ma apuc...poate devin cum am fost cu Diablo cand aveam 17 ani... :lol:
O sa ma bag si eu la insomnia cand am 51...momentan ma plictisesc ca nu mai pot sa fac nimic... Userul meu B21CLSEVO Vedeti ce faceti ...sal |
din pacate insomnia nu mai joaca,deci gangu s-a dizolvat...dar poate facem noi un gang...ca si eu vreau neaparat...am 380 respekt...si nu prea mai pot face bani asa...mai multi :(
|
fii atent aici...am inceput de 15 min ...si mi a mers binisor pana am incercat sa nu mai dau la Shoplift ci la Grocery...siiiiiii ma prins in p$%^ mea...ma baga la comunity service...am 3$ si deloc stamina ...ce dreaq pot sa fac in situatia asta?
|
si cum dreaq fac rost de credits?
|
pai astepti sa iesi din inchisoare..
energia se reface...in 3 ore normale e 100% ;) o iei si tu usor...vezi ca ai dificultatea acolo... si ia-ti bata la inceput...strange gologani cu creditele nici eu nu am priceput...n-am idee vezi ca iti zice in cate zile de crims iesi 1zi = 6 ore normale |
Ok mersi ...poate stie cineva de aici ce e cu creditele...sa ne zica si noua...
Eu am facut faza aia la inceput ....cu mailurile prietenilor...si am bagat odata 10 si inca odata 10 park...dar mia dat doar 50$ ...ai dreaq tepari!!! |
credite poti lua decat daca trimiti sms(de pe tel mobil) la serveru lor.
momentan in romania acest serviciu nu este disponibil. cica o sa se faca... :roll: mai poti sa iei credite si de la cazino(daca sti sa joci),dar ca sa \"te bagi\" iti trb sa trimiti sms...acelasi c@c@t... :roll: dupa ce treceti de 1200 respect, luam legatura si va bag in gang bun(e in top gang-locul 20 ) Numa` bine ! :peace: PS:Yo am respect 2440. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning