![]() |
Re: E30 - 325i KEZ
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
ce fata DE SIFON ai :))
|
vezi k ai pus linku DEGEABA !!! pune si linku de la anunt nu cu toate anunturile cu BMW k nu-l gaseste nimeni
|
vinzi cipul separat?..ca nu am apucat sa te intreb la buzau......
|
salve..nu se da mai nimic de pe ea! :) masina se vinde cu totu` la pretul de 2800E bafta!
|
ok boss....bafta la vanzare...........
|
Cred ca doua dintre poze sunt in plus...
|
Quote:
|
e vorba de ala negru de vanzare si cel gri luat de curand..asta era ideea!
|
sa te sparg la valva cocosatule ,vroiam sa iau eu ursu ala
|
ho ho ho ce fcai mai cocoasa zdrenturoasa.hai k trb sa vi sa platesti penalizariile la garj k ai cam tras chiul:lol:
|
5 Attachment(s)
Ca sa nu imi mai bata obrazul dani LAF ca nu mai trec pe la garaj, impreuna cu fratele meu ne`am hotarat sa facem un mic proiect ca sa`l tinem ocupat:D
Am inceput prin a schimba masina..desi multi spun domne merita sa o faci de la 0,am preferat alta varianta!.un e30 in 4 usi 89,kit m-technic 2 plastic,interior piele partiala,volan m-technic 2,servo,intr`un cuvant o masina tipla! In partea a 2 a proiectului am optat pt un 2.5 24v turbo..Motorul este complet numai ca asteptam momentul in care isi va face simtita prezenta si laf`u in acest proiect!:) Masina nu este proiectata pt aspect,interioare si altele este facuta in primul rand din pasiune,pentru noi cei de la garaj si nu in ultimul rand pentru a alerga de cate ori va avea ocazia..numai sa tina astia benzina la un pret rezonabil!::)) Poze doar cu masina pt ca momentan cele cu motorul lipsesc:),in zilele urmatoare cand il vom urca revin cu restul!(pozele nu imi apartin)!va salut |
apropo..din cea veche mai am de vanzare motor 2.5 12v forta,dif autoblocant 4.27,caseta servo,volan m-tech 1,interior si restu elemente ale caroseriei..(exclud bari si faruri)!
|
15 Attachment(s)
Sper sa nu se supere nimeni pt poze:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning