![]() |
Quote:
|
Re:
Quote:
Am vazut ca ai Oltcit, din el toate Subaru par lafel? Nici acum nu ai observat titlul topicului? WRX STI doar STI |
In primul rand nu eu am pus filmul acela.
In al doilea rand crezi ca subaru acela era stock ??? Quote:
Dupa mintea ta cea \"desteapta\" nu crezi ca daca as avea bani de STI nu mi-as lua?? De fapt nu mi-as lua STI ci EVO :wink: Spre surprinderea ta am condus STI destepule. Daca nu imi permit financiar sa am o masina tare asta nu inseamna ca nu am cunostinte despre masini si motoare intelectule. :wink: Nu imi vb tu de prostie.Intai uite-te in curtea ta si apoi vb. Ia repede un ex: Quote:
Cu o singura turbina stock nu a existat niciodata. :wink: |
A fost si stok monoturbo de 280cp.
|
Vreau sa vad si eu acesta varianta cu o singura turbina facuta de fabrica.
|
Re:
Quote:
Mai mult pot sa-ti spun ca din primele modele de supra nici una nu era biturbo. |
Engine Data for the 7M-GE below
Engine Year Capacity Comp’ Ratio HP @ RPM Carburetion 7M-GE 86 – 92 2954cc 9.2:1 200 @ 6000 EFI 7M-GE 90 – 91 2954cc 9.8:1 190 @ 5600 EFI 7M-GEU 86 – 92 2954cc 9.2:1 190 @ 6000 EFI 7M-GTE 87 – 90 2954cc 8.4:1 230 @ 5600 EFI, Air/Air Turbo 7M-GTE 90 – 92 2954cc 8.4:1 234 @ 5600 EFI, Air/Air Turbo |
hai incercati sa nu va mai enervati ...
evolution 8 a zis Quote:
pe mk4 au fost doar 2JZ-GE 220hp 2JZ-GTE 320hp - twin turbo oare am putea fi mai offtopic de atat? :roll: |
Quote:
Mai mult pot sa-ti spun ca din primele modele de supra nici una nu era biturbo.[/quote] :lol: :lol: :lol: iara ai incurcat userele ??? Aceasta intrebare este adresata lui Sebastian si inca astept un raspuns de la el,desi toata lumea zice ca tot el posteaza si cu aviator si slkamg. Eu inca nu cred asa ceva. Astept. |
Quote:
Oricum multumesc ca m-ai scutit de datele tehnice. Chiar te asteptai sa stie ce este MK IV ?? Dar ce pot sa mai zic decat ca am demonstrat ceea ce am vrut sa demonstrez :wink: Inca o data intreb: CUM STAM CU CINE ARE HABAR SAU NU DE MASINI ?? Inca o data repet daca nu imi permit sa am o masina de top asta nu inseamna ca nu am habar de masini si motoare. Cat despre faptul ca am Oltcit nu imi este rusine. :wink: Asa ca nu ma intere ce ziceti despre asta. Sunt offtopic stiu.Imi cer scuze pt. asta !! |
ACEL MODEL ESTE INTRADEVAR CU TURBO DAR PARE SA SE FI PIERDUT DIN VEDERE NUMARUL MODELULUI . PENTRU ALA DOAR TUNERI AU FACU SINGLETURBO.
dAR HAI SA AJUNGEM LA TEMA TOPICULUI CA IAR SE INCAIERA LUMEA PE AICI. AVIATOR ADICA SEI PT CINE NU STIE ESTE UN BUN CUNOSCATOR AUTO FIIND PROPIETAR DE MULOTE MASINI IN SPECIAL BMW ACUM ACHIZITIONAND VESTITUL MEU CIELO DE LA ADRIAN. PROBABIL NU A VAZUT CA ERA SPECIFICAT MK SI NUMARUL. SE INTAMPLA SI LA CASE MAI MARI, IAR MULTE LE STIE DIN PROPIE EXPERINTA. SEI ESTE UNUL DIN MARI INITIATORI AI CURSELOR DIN ROMANIA INITIAL ILEGALE APOI LEGALE. |
Daca tacea folozof ramanea. :wink:
Am vazut cat este de bun cuonscator,m-am convins.. :lol: :lol: Quote:
Era scris acolo clar MK IV :wink: Eu daca m-am contrazis nu m-am contrazis cu \"PROBABIL O FII BITURBO\" Macar acum puteai sa recunosti ca ai gresit.Sii cu faptul ca nu recunosti deomstrezi foarte multe despre caracterul tau,respectiv al vostru si nu faci decat sa imi intaresc convingerile mele despre voi. Quote:
Decat sa inventezi scuze de doi lei pe care nu stiu cine le crede,mai bine ai fii recunoscut ca ai gresit si era mult mai bine asa. :wink: |
Re:
Quote:
Cu cine vorbesti aici? Sigur a fos o greseala, dar oricum ce sustineai tu undeva pe forum ca oltcit e mai bun ca opel si ca modelul calibra turbo e prost, iar motorul c20xe adica cel 16v are probleme e mult mai departe de adevar. Daca vrei sa sti in Japonia sunt multe modele de care nici nu stim. A gresit acum ce vrei sa-i tai capul? :roll: |
Quote:
Daca vreau sa imi cumpar un opel pot si acum,dar vreau sa imi cumpar HONDA. Acolo era vb despre fiabilitatea Renault-ului 5 GTT si a opelului,ca prea il lauda Holleysoul opel-u. Despre C20LET nu am spus ca e prost ci de transmisie ca e prosta(cutia de transfer) Iar despre c20XE am spus ca are mici bube.(ghiduri supape sparte,senzori) Nu crezi ? Vino la Craiova sa vorbesti cu cei care au avut aceste probleme. DUPA CUM ODSERV TIE ITI PLACE SA PUI CUVINTE IN GURA ALTORA :wink: Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
te-am rugat pe pm crezand ca esti de inteles sa ai o alta abordare, te-ai certat cu SEI, cu mine, cu Andrei, esti pus pe raca. De ce ? Eu iti recomand sa faci un opel daca spui ca-l sti asa de bine sa mearga asa prost cum merge Cielo EVO I al lui SEI. Nu am chef de scandal si cu ..... nu e bine sa te pui ca au mintea odihnita. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning