![]() |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!
Quote:
Omule daca raspunzi la intrebarile de mai sus ma abtin sa iti zic cat de "penibil" esti :oops: |
Quote:
prostia umana observ ca nu are limite.... hai...ia apa-n gura k faci praf si du-te si fa si un dus k ne-am .... pe tine de ras.... |
Quote:
da ce vb frumoase!!!ha ha ha ha ha p.s:daca m as pune la mintea unora am face parte din aceeasi oala! |
Quote:
|
Quote:
Ceea ce lumea incearca sa-ti spuna - mai mult sau mai putin frumos - e ca masina ta NU FACE 5000 DE EURO !!! Orice investitie sustii tu ca ai facut in masina, nu se justifica, pentru ca pe masina nu se vede si, in plus, ORICE INVESTITIE AI FACE IN MASINA, NU TI-O VEI RECUPERA !!! Cat despre comentariile facute de tine la adresa unora... se vede cat de MIC esti intr-o lume MARE ! Vorba aia: "ULY nici nu poti sa stii, cat de mic tu poti sa fii!". Poate ca X-Ray Eyes a investit in masina dublul sumei pe care tu sustii ca ai cheltuit-o ca sa faci un... tanc, da'... tu n-ai de unde sa stii asta, ca... tu esti ULY, baiatu' cu muschi si bani la chiloti. Esti... patetic ! |
Quote:
vad ca tare insistent esti!! 2000 negociabil accept variante cu carut de butelie si cine mai stie ce altceva le ar putea trece unora prin cap. locatia :ghetouuu :D |
Quote:
|
Quote:
da poate nu face 5000 de euro! am zis si eu o suma rotunda sa vad reactia lumii!!! Poate ca X-Ray Eyes a investit in masina dublul sumei pe care tu sustii ca ai cheltuit-o am comentat eu ceva? poate a bagat poate nu!!eu nu commentez aiurea ca altii!! fiecare cu masina lui! |
Quote:
mai uita te in buletin si pe urma mai vb pustiulica!! |
Quote:
Pe langa faptul ca X-Ray a bagat MULTI bani in masina pe care o detine, mai e si un om de caracter, un om care stie sa pastreze masura, un om care stie sa respecte. Tu, prin pretul pe care l-ai cerut pe... masina ta, ai spus "eu sunt smecher si voi sunteti fraieri!". Cat despre afirmatia ta anterioara, cum ca pisicutele (a se citi BMW E36) sunt banale... e clar cat poti sa faci tu diferenta intre O DACIA ORIBILA si O MASINA (pentru ca in comparatia asta, BMWu' chiar e masina - sa nu sara proprietarii de Dacia in sus, ca n-am nimic cu marca). |
Cat despre afirmatia ta anterioara, cum ca pisicutele (a se citi BMW E36) sunt banale... e clar cat poti sa faci tu diferenta intre O DACIA ORIBILA si O MASINA (pentru ca in comparatia asta, BMWu' chiar e masina - sa nu sara proprietarii de Dacia in sus, ca n-am nimic cu marca).[/QUOTE]
CE AM ZIS EU DE BMW URI? FRATE SI MIE IMI PLAC SI STIU CA SUNT MASINI SMEKERE,PRINTRE PREFERATELE MELE! POATE INTR O ZI IMI VOI LUA SI EU UNUL!:-) |
Re: U L Y De Vanzare!!!!!!
Quote:
Quote:
|
Quote:
sezi bland ca omu n-are multa minte...si stii proverbu:nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita! |
Quote:
|
vorba multa saracia omului..eu zic sa il lasam in pace pe om.Oricum nu se ajunge nicaieri. Fiecare face ce il duce mintea.Iar in legatura cu pretu..vorba aia "e p**** ala care da nu ala care cere"
respect |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning