![]() |
Re: 86-mic
Quote:
|
3 Attachment(s)
si cum nu imi place mie sa fie distanta intre roata si aripa..am mai coborat-o cativa cm
|
felicitari,si mie imi place jos...as fi zis,bine ca aveti drumuri pe acolo prin craiova sa mergi cu ea asa lasata,dar am fost si stiu cum e situatia...la mine acum desi e mai inalta decat a ta,ingheata rahatu cand vad pe strada un obiect cat un pachet de tigari in picioare,d-apoi sa fie ca la tine :P
p.s. tu nu ai frana de mana de pui pietre la roti sa stea masina in panta?> https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1224050807 |
ba da am frana de mana da atunci o saltasem pe cric inainte si pusesem piatra sa fiu sigur ca nu o ia la vale :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol:
|
8 Attachment(s)
niste poze mai noi cu rapciuga..intre timp a primit un set de oglinzi stock noi..masca dintre faruri stock cu stema originala de oltcit...o aeroterma noua..acu nu pot sa mai stau cu 3 geci pe mine :lol: :lol:
|
combinatia intre jentzi si garda la sol
asta imi place |
si de unde ai primit atatea cadouri pt masina?;)...stii doar ca "si oglinzile si aeroterma au 15 mii de km...........de forja."
|
Quote:
|
Quote:
cu placere:lol: |
Quote:
azi vazui masina live.....super frumoasa :rockon::rockon: |
Quote:
|
Quote:
ii pun stick cu oltcit pe el :)) ba ma uimii masinuta lu' laur cat poate fi de frumoasa asa lasata, e chiar pericol sunt curios ce putere o avea :-? |
Quote:
are are :lol: |
E foarte frumos Oltcitu simplu si de efect!Lam vazut si pe fratele lui mai mic 84 mic zilele astea la nea Negoita,cine stie poate o sa ajunga si al meu asa intr-o buna zi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning