Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

B|shOp-VR6 04-03-07 17:30

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780905)
am citit de multe ori pe aici cum ca accidentele si ilegalele pot ingreuna o organizare. cand se reuseste obtinerea unei portite, pe ultima suta de metri, toata lumea este uimita de ce atatea pretentii. am raspuns la fiecare "de ce" de pana acum, considerand ca aveam o datorie fata de cei care au trimis fisele. ramaneti voi in continuare sa trageti concluzii, sa dati verdicte si sa acctionati in consecinta. multa bafta!

Diferenta dintre orele 00.00 si 24.00 .. e de o zi.. dar diferenta intre ele.. nu e.. asta dava vrei s-o dam in teoria ceasului.. dar deja devi din ce in ce mai penibil.. daca asta vrei sa-mi demonstrezi.. ai reusit.

giubau_v8 04-03-07 17:35

ok....deci cursa nu se mai tine...asta e ( chiar daca nu ne place)...nu mai are rost sa va certati .....nu e nici un moderator care sa inchida topicu asta?

B|shOp-VR6 04-03-07 17:36

Mai bine inchideti topicul asta.. e prea penal si enervant totodata.. Cel putin stiu ca de acum incolo sa nu-mi mai consum minutele sa vorbesc la telefon cu astfel de organizator.

Tot zici ca ai explicat de ce iti trebuiau pana la ora 00.00 dar nimeni nu a vazut explicatia.. eu te-am intrebat de ce aveai nevoie de ele exact pana la ora 11.35 (bine ca nu ai pus si secudnele) si de ce azi (duminica) nu se mai pot face inscrieri.. si tu imi raspunzi de ractiile politistilor la org unor astfel de evenimente.. de park noi nu le-am sti..

Bafta in continuare!

TufY 04-03-07 17:36

WAW cate posturi azi in " ultima zi " care era ieri :D SaintDick se pare ca ai dezamagit pe multa lume care astepta cu nerabdare aceasta cursa.......:( pacat ca s-ar putea la urmatoarea sa nu fie nici acesti 40 de preinscrisi ....... la care se mai anuntau inca 40 cel putin din cate am citit azi si in legatura cu ora 00:00 ziua de 4 martie este o exprimare proasta.
daca numarul de preinscrisi era problema la cata valva s-a facut aici trebuia sa spui ca o mai prelungesti si azi si daca nu se inscriau pana la 70....... te scoteai ca nu te mai acuza nimeni DAR nu ai facut asta ai precizat ca ai prelungit cu 11 ore dar degeaba e duminica unii sambata seara mai ies pe cate undeva si se trezesc mai tarziu.........

DragosT 04-03-07 17:42

Quote:

Originally Posted by TufY (Post 780937)
ai prelungit cu 11 ore dar degeaba e duminica unii sambata seara mai ies pe cate undeva si se trezesc mai tarziu.........

vina mea ca nu am tinut cont si de siesta, si de programul la sala...dar am crezut ca lumea este interesata...sa sunt fise stranse cu duiumul ce nu sunt decat la un click distanta de a ajunge la mine. vina mea ca am reusit sa obtin o zi limita de transmitere a fiselor astazi, ramanand doar cu o sapt. de organizat. eu astazi dim de la ora 00.00 se presupune ca listam si centralizam fise ca la prima ora sa merg cu ele. m-am umilit si mi-am pus cuvantul in joc obtinand o amanare pana la ora 12.00. iar voi va permiteti sa ma faceti penibil si rau voitor? va multumesc! mergeti in alta parte oameni buni, acolo unde vi se permite.

vladdaman 04-03-07 17:43

pai crezi ca el nu stie asta??? doar asta a si fost motivul celor 11 ore si 35 de minute si 12 secunde...pentru toti cei care nu au voie sa iasa din casa noaptea sau care pur si simplu nu vor sa iasa, totusi mi se pare o mare aberatie, cred ca omului ori ii e prea lene sa se mai ocupe de asta ori se simte depasit de situatie... si isi cauta scuze aiurea

vladdaman 04-03-07 17:45

cred ca cel mai bine ar fi daca s-ar inchide... pentru ca e greu sa nu vorbesti si totodata mi se pare inutil

B|shOp-VR6 04-03-07 17:47

Eu tot nu inteleg.. daca tu esti organizatorul.. cui trebuia sa dai listele astea cu toate informatiile (duminica) si care era scopul lor?? Raspunde macar la intrebarae asta concret!

EvLSant0S 04-03-07 17:49

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780822)
iar Evlsantos, daca pastrez distanta si incerc sa fiu politicos in ciuda tuturor remarcilor lipsite de fundament si acuzelor inseamna ca vb de sus?

frate, eu regret ca toata lumea a alergat / a dat telefoane / a lucrat la masina .. degeaba .. atat , intelegi de unde atata suparare ?
ce-ai vrea? sa te tin in puf ?

trebuia sa fii sincer de la bun inceput .. si pe cat de mult ne doream cu totii o cursa.. iti zic eu ca iesea..

data viitoare poate discuti un pic mai liber / mult ..
;)

nadir 04-03-07 17:52

ma ce atat comentati parca ati trage de el!

aloo trezirea omu nu mai poate sau nu mai vrea si nu vrea sa zica asta si da in voi ca cica la ora cutare nu s-a facut sau asa ca va dati seama ca nu era musai in secunda X sa vina toate alea! sa fim seriosi si pt ratzoiul ala care zice ca dc se inchesuie lumea la sfarsit pentru ca fiecare isi prepara masina si nu vrea sa zica ca vine pana nu o vede gata!

asa ca nu mai postati doar ca sa va aflati in treaba!

DragosT 04-03-07 17:53

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 780967)
Eu tot nu inteleg.. daca tu esti organizatorul.. cui trebuia sa dai listele astea cu toate informatiile si care era scopul lor?? Raspunde macar la intrebarae asta concret!

pentru tine, in reluare, special:

politiei.
motivatia? se verificau datele de valabilitate a ITP si permis (ce era scris acolo de catre concurent) pentru ca mai apoi eu eu sa am obligatia ca in ziua cursei sa verific acuratetea datelor (multi nu erau in regula, eu ii inscriam)
in caz de accident, se verifica motivul si daca se observa ca eu am trecut cu vederea lipsa unui talon sau permis sau ca am acceptat fara aceste valabilitati, eram raspunzator.
ce rezulta de aici? politia nu avea nicio vina pentru autorizarea blocarii drumului si aprobarea cursei, automat.
si chiar nu mai am de gand sa mai revin cu vreo explicatie. faceti borsh, credeti ce vreti, sunteti baieti mari. v-am pupat!

mikafly 04-03-07 17:55

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 780967)
Eu tot nu inteleg.. daca tu esti organizatorul.. cui trebuia sa dai listele astea cu toate informatiile si care era scopul lor?? Raspunde macar la intrebarae asta concret!

Nu ai inteles man?......listele erau pt domnii politisti..sa le verifice..ca toate masinile care vin la cursa sa fie ok.....adik sa nu se imprastie....si toti pilotii sa aiba permis......pt a ridica nivelul de securitate al cursei.
Sincer mi se pare cam tampenie.....listele odata ajunse la politie sunt ca un oracol..o baza de date pt ei.....faza cu CNP...e chiar belea...te poate prinde si sanctiona chiar si cand conduci alta masina.
40 de masini puteau sa faca show....dar mai mult ca sigur nu ramaneau 40.....se inmulteau pana atunci.....
Faza cu data limita...e iar tampenie...
Si inca ceva......daca tot era atat de izolata zona.....si era lipsa de fonduri....fiind izolata se putea avea control asupra publicului(acces)..si putea fi taxat......pun pariu ca veneau pe putin 1000 de persoane.....la un pretz modic de 50 de mii.....se punea de o cursa.

B|shOp-VR6 04-03-07 18:06

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780991)
pentru tine, in reluare, special:

politiei.
motivatia? se verificau datele de valabilitate a ITP si permis (ce era scris acolo de catre concurent) pentru ca mai apoi eu eu sa am obligatia ca in ziua cursei sa verific acuratetea datelor (multi nu erau in regula, eu ii inscriam)
in caz de accident, se verifica motivul si daca se observa ca eu am trecut cu vederea lipsa unui talon sau permis sau ca am acceptat fara aceste valabilitati, eram raspunzator.
ce rezulta de aici? politia nu avea nicio vina pentru autorizarea blocarii drumului si aprobarea cursei, automat.
si chiar nu mai am de gand sa mai revin cu vreo explicatie. faceti borsh, credeti ce vreti, sunteti baieti mari. v-am pupat!

Nu vroiam sa mai comentez dar..
Cum verifica politia ca acele date erau corecte.. fiecare isi trecea itp valabil si permis valabil.. evident.. (ca nu trebuia completat altceva decat data la care a fost eliberat permisul si data la care expira ITP-ul). Din datele astea.. ei verificau o laie..

Daca vroiau sa se sustraga ei de vina, era o simpla conditie de pus.. daca se intampla ceva la eveniment si masina/masinile implicate nu au itp sau soferul nu are permis.. tras la raspundere va fi organizatorul. Se trecea asta in contract si totul ramanea pe seama ta.. politia se scotea.. si nu mai trebuiau ei sa ia fisele cu toti participantii drept urmare.. e ceva suspect. In sarcina ta cadea bineinteles verificarea participantilor la intrarea in zona de concurs (verificare pe care oricum trebuia s-o faci din ce zici tu acolo.. ca nu cred ca politistii erau asa amabili incat te anuntau ca x si y nu au ITP-ul valabil (nu de alta.. dar nu aveau cum sa stie) ).

Cat despre ziua in care trebuia predate listele.. iar nu mai comentez.. toata lumea cred ca se odihneste Duminica.. numai domnii politisti din Buzau aveau chef de sortat participantii de la curse.. si de verificat ITP=uri si permise..

Eryka 04-03-07 18:13

nu-mi mai ramane decat sa ma inchin! AMIN!

Psycho 04-03-07 18:14

bishop de verificat puteau sa verifice pe site-urile alea on-line .. poate de aia au vrut fishele dar treaba e ... de ce le trebuiau toate astea k oricum la cursele legale vin 99 % de oameni posesori de carnet de conducere ... nu s-ar risca nimeni sa se dea fara permis .. bine ... daca ar fii suspendat sa zicem k s-ar da ... dar totushi a avut carnet si stie sa conduca ... i-a fost suspendat ptr viteza ..

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning