![]() |
Re: E46 - 320d!
Iesitul in evidenta cu, culori stridente - cocalarism.
Daca-ti place tie nu se numeste cocalarism, corect? Mie-mi plac BMW aurii ale rusilor, dar asta nu inseamna cocalarism, ca-mi plac mie. |
2 Attachment(s)
incearca un gri carbon pentru miezuri
Quote:
|
4 Attachment(s)
de 2,3 zile tot lucrez la incalzirea in scaune , din cauza unui propietar care a facut o instalatie cica "reprezentanta " vai de mama ei , imi venea sa-mi dau pumni in cap , intr-un final dupa niste injuraturi serioase , inghetat de frig :) am si racit.. am facut toata instalatia cap coada la ambele scaune si merg fara probleme , da la pasager am butonu scrum si nu vrea sa mearga , trebuie sa caut alta consola .. da bine ca merge la mine :D :D
|
Aoleu ce este acolo, au fost montate ulterior de erau facute improvizatiile acelea?
Apropo, nu iese fum/abur pe evacuari in cantitate egala? |
Quote:
|
nu faci un videoclip cu sunetul evacuarii?:D
|
Quote:
|
incarcale direct aici,pe topic.cred ca mai sunt si alti curiosi inafara de mine:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps: celelalte 2 nu merg, pot sa las un link de pe fb, ca le am acolo ?? se considera reclama ceva? |
fortaaaa:D Da ii dai un p***a nu gluma:D
|
bun bun :))
|
Quote:
PS:inca 2 linkuri cu evacuarea , sunt de pe fb , si care nu ma aveti la prieteni , nu strica sa ma adaugati sa mai vb una alta ca intre pasionati :P.. https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater |
Salut,vreau si eu sa achizitionez un e46,si m-am gandit fix la 320d,nu am avut niciodata BMW,si nici nu m-a interesat eu sunt Fan JDM si chiar am o Honda,insa imi plac BMW-urile,si as vrea si o masina germana in ograda.Dintre toate variantele de E46 care e ca mai buna?Ca motorizare,confort,la ce sa fiu atent...Deci sunt paralel total de acest brand si nu stiu care sunt partile naspa la ea,nu stiu ce se strica des,ce se poate ascunde,la ce sa fiu atent cand cumpar un bmw etc...De ex la civicuri partea naspa e tabla la arcadele spate...mereu ruginesc in zona aia,si ponturi de genul daca imi puteti da...Sa stiu ce sa caut si la ce sa fiu atent,bugetul meu este 4000 euro ( cu astia daca o iau inmatriculata e ok,daca nu pretul masinii trebuie sa fie mai mic,ca astia sunt banii cu care o vreau si sa o si inmatriculez)...Multumesc :D
|
Quote:
|
asa e:D Tot astept eu zapada,dar vad ca nu are de gand sa apara:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning