Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

MauS 04-10-07 14:22

Re: Masina mea

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1132060)
Ai uitat sa iei in calcul tipul benzinei, gradul de uzura al pneurilor, calitatea asfaltului, gradul de excitatie al prietenei, nivelul de alcool in sange, etc.....

Si daca "verdeatza" fumata era de calitate. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar cand vezi anumite informatii care mai mult sau mai putin sunt eronate, vorbesti. Spui. Trebuie sa ai si cui..:lol: :lol: Hai ca o dam in versuri.

TL20ELV 04-10-07 15:58

Pai hai s-o luam usor. Intradevar cifrele date de producator sunt una iar realitatea e alta.... Vezi recentul scandal cu Mustang Shelby 500 care avea defapt 450 de cai sau chiar mai putin.

Pai prin cipare intradevar se da cam 30% la turbo si 10% la aspirat dar e relativa. Se castiga insa foarte mult la cuplu chestie care nu poate sa duca decat la o uzura mai mare a pieselor (eu de ex, facand o paranteza, numai ce am schimbat o conducta care ducea motorina sub presiune din pompa la injectorul 2, pt ca s-a tocit capul :D) Ce am observat la mine referindu-ma strict la chipare:
1. Cand am iesit cu masina din atelier (dupa ce am montat chipul) am ramas mut de cat de mult am castigat la sprint deci nu cred ca da doar 10cp (bine ei vrajeau ceva de 115cp dar eu aproximez ca are vreo 105 acum).
2. Daca e cald afara e la fel de puturoasa ca inainte (si nu prea ma iau la liniute :D) chestie care spune clar ca e o crestere artificiala a puterii masinii, simtindu-se nevoia unui intercooler
3. Consumul clar a crescut dar nu cu mult. A crescut pt ca eu obisnuiesc sa merg cu pedala apasata deci mi se pare normal ca daca abuzezi de caii in plus sa consume mai mult. Insa daca merg pana in 90(chestie posibila doar in localitate :P) consumul tind sa cred ca a ramas ca inainte (daca nu chiar a scazut un pic)

TL20ELV 04-10-07 20:54

A... masina mea este 1.9dti 80cp(59kw) din 2001 (cam batranioara nu :D?). A fost model de test la reprezentanta, printre primele din tara.

TL20ELV 04-10-07 20:57

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1129444)
nene.....:-) Eu zic sa stai linistit cu: + 10% la aspirat si +30% la turbo.:-) Sunt mult mai multi factori care influenteaza aceasta crestere de putere. Tipul turbinei si presiunea maxima suportata, pompa de benzina, injectoarele..... (in cazul "turbo":-P Procentele de mai sus sunt informative. Depinde de la caz la caz. De ce o Laguna Dci de 120 de cai, dupa soft avea ~136?(ca sa nu mai vorbim ca in varianta stock era clar sub 120) Dupa calculele tale masina trebuia sa aiba 156cp?!?:rolleyes2

Du-te cu masina TA la dyno, fa 2 ture, fa-i o resoftare si apoi da-te pe dyno iar. Vezi ce se intampla.:???:

mare dreptate ai...... La peugeot de ex sporul e mai mare.... (ma refer la hdi-uri), e o problema complexa.

Eu la mine l-am pus pt ca e motor mare si nici nu e chinuit mai ales ca diferenta dintre 1.9dti de pe fostul megane si 1.9dti de pe clio este absenta intercoolerului. Deci merge chinuit un pic :D

Cosmin255 06-10-07 02:44

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1131991)
Felicitari:-) Sa-l stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente. E Quattro?:???:

ms , sa fie , nu e quattro.
Se pricepe cineva dintre voi la car audio ? Ma intereseaza daca pot atasa o magazie in portbagaj (originala) si daca am acces la ea din masina (am pe casetofonul ala charus audi un buton pe care scrie CC/CD) .

Cosmin255 12-10-07 17:58

Probabil astazi am sa ii fac cateva poze masinii daca ajunge TuningBoy la tulcea...ca eu n-am camera foto...saracie

Eugen_TL 14-10-07 21:20

7 Attachment(s)
si pozele.... :D

vlad_Mafiotu 15-10-07 16:32

frumoasa masina .. o folie nu ar strica .. ia zi cu cat ai alergat`o max ?

mikafly 15-10-07 22:55

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 1150359)
frumoasa masina .. o folie nu ar strica .. ia zi cu cat ai alergat`o max ?

Cred ca 240......si mai avea pedala....:P........cat ai scos 0-100?

Cosmin255 16-10-07 20:57

nu am mers cu ea prea mult inafara , cand am ajuns la TL si am mers cu ea a plouat :)...in weekend plec cu ea la ct si o sa vad atunci

mikafly 17-10-07 16:40

O sa te auzim.......bangul sonic.....geamuri sparte...diverse.......copii speriati

Cosmin255 18-10-07 16:37

Am ajuns la TL , i-am pus si numere TL 66 XXX...ne vedem pe shtrase

Bogyciu 19-10-07 21:24

6 Attachment(s)
Hai ca pun si io pocnitoarea mea. Tin sa precizez de la inceput ca e o masina de tranzitie, si pe ea incerc sa aplic mare parte din ideile mele... Ce parere aveti de ultimele adaugate: Angel eyes, home made by ME!!!

flmoise 19-10-07 21:33

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1157754)
Hai ca pun si io pocnitoarea mea. Tin sa precizez de la inceput ca e o masina de tranzitie, si pe ea incerc sa aplic mare parte din ideile mele... Ce parere aveti de ultimele adaugate: Angel eyes, home made by ME!!!

marfa ledurile de la far!
vrei sa ti pui bara aia de logan?

Bogyciu 19-10-07 22:23

Bara aia e acum pe Fiatul ala Punto, era pusa la vrajeala, nu umblu io cu prostii dastea...

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning