Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Valcea-Kitsch Tuning (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33593-valcea-kitsch-tuning.html)

Adytzu_JerrY 26-06-08 15:41

Re: Valcea-Kitch Tuning

2 Attachment(s)
Vazuta in vl ! niste cocalari ...in blana maneaua,cu ochelariide soare8) toti 3 pe varfu nasului,cu mainile scoase pe geam.... si se mai si strambau cand treceai pe langa ei

Victor_WRC 26-06-08 21:11

:lol::lol::lol: frumoase stopuri......chiar da "bine" cu "staniolu" ala pe ele :lol::lol::lol:

Dannyromdan 21-11-08 12:47

Da mie imi place spoileru astuia cu renault .... o fi el kitch , da e mijto...

Dannyromdan 21-11-08 21:48

Voi aici incurajati masinile sa fie stock ... ce daca omu nu e asa artist ca tine asta inseamna sa razi de masina lui ?? Mai bine o lasa stock si ii ziceai sarumana ...

trafy-vr6 21-11-08 21:54

mutati-va la discutii diverse va rog. multumesc pt intelegere

andreyWOB 21-11-08 22:20

Dannyromdan.... ala cu renaultu trebuia sa nu faca nimic la masina aia... ca e artis ca nu e... e groaznic ceea ce a facut .
Daca lasa masina stock iti zic eu ca era muult mai misto... decat cu "staniol" pe stopuri si cu ditamai eleronu... k sa fie forta de apasare mai mare:))...
Totusi... eu zic ca e bine ca fiecare sa aibe o limita in tunning-ul masinii... cred ca la acest domn limita este depasita "putin" :D.

trafy-vr6 21-11-08 22:22

nici nu am observat eleronu:)))))))))))))))))))) defapt sunt 2 eleroane puse ca paturile suprapuse:))))))))))) belea, pun pariu ca are masina full de tweetere si cd`uri cu Paleru:))
p.s: mie imi plac prizele de aer de pe capota...or fi facute la pimp my ride ?:)

andreyWOB 21-11-08 22:29

Eu nu m-am mai uitat la a 2-a poza...(acum am vazut-o si sunt in stare de soc :))) )
si ca tot ai zis de prizele de aer... cred ca sunt cu un scop:
are twin-turbo :D si are nevoie de aer mult sa se amestece gazolina bine ;))).

radu_nb1 29-12-08 02:51

2 Attachment(s)
cypi poate iti vine vreo idee de 4*4

Robbert 29-12-08 04:35

mie nu mi se pare kitch, ce daca are jante mai mari pe spate, e misto asa, da spre beach buggy
gusturile nu se discuta :-P

radu_nb1 29-12-08 14:21

poi kitch consta cum sunt asezate rotile/-----\ nu am zis eu ca am ceva cu rotile lui

Victor_WRC 29-12-08 14:38

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1947449)
poi kitch consta cum sunt asezate rotile/-----\ nu am zis eu ca am ceva cu rotile lui

:lol::lol:are suspensi de drift....shhhhh:lol:

radu_nb1 29-12-08 14:40

deci credema ca nu mai puteam de ras cand am vazuto, seamana cu o caruta

trafy-vr6 02-02-09 12:12

Am vazut acuma un C classe mai vechi cu nr de germania si avea scris pe spate cu litere dalea din interex SALAM REGAETON :| nu am apucat sa ii fac poza ca mi`a franat brusc in fata ca a vrut sa bage pe o alee:))))

radu_nb1 02-02-09 16:00

1 Attachment(s)
poi dak nu vb mai trafy

All times are GMT +2. The time now is 00:21.

- Copyright 2026 4Tuning