![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
la metro otopieni =)))) uitate la semnatura mea :lol::lol::lol::lol:
|
:?:
se stie ceva, daca o sa fie cercuri, motoare turate la maxim, etc, genul asta de show...? si daca da, in ce zi ? oficial .. :?: |
ai citit topicul ? sa pus intrebarea asta de n ori....asteapta ca dak or sa fie drifturi show off s.a.m.d. o sa anunte organizatorii pe topic
|
Pe mine ma intereseaza ce masuri de securitate se vor lua pentru aceste concursuri , cat si pentru paza si protectia aprticipantilor si a masinilor !
|
vom lucra cu firma de securitate TIGER Protection, care va asigura paza si ziua si noaptea...
nici anul trecut nu au fost incidente... |
Quote:
|
Te inseli ! Am prieteni din club care-si vor expune masinile acolo si dupa cate am inteles vor trebui lasate pe toata perioada show-ului . Apoi cu asta as sta linistit ca mai exista si CASCO , dar am inteles ca vor fi si concursuri . La ultimele "legale" bine nu a fost si de asta va intreb daca se vor lua masurile de siguranta necesare astfel incat totul sa se desfasoare fara evenimente neplacute . De asta am intrebat ...
|
-Stai linistit ....concursurile sunt afara nu printre masini. oricum securitatea evenimentului este la cote maxime.
|
M-ar interesa daca se mai face sectiune de dbdrag si in ce zi ....
|
Apropo de cazare... Se pot organiza locuri speciale pt. corturi... Si se mai pot face niste standuri de unde potzi sa itzi inchiriezi un cort... :))
|
123597 de corturi , 1 dj .. 1532987 de boxe mari si smechere = party noaptea @ metro ..
mai mult decat genial .. sa vedem daca se reuseste .. ca idee rupe .. :D oricum , o sa fie cel mai tare tuning show pe care l-a vazut Romaniaaaaaaaaa si mai e puuuuuuuuuuuuutin .. sa ne vdm cu bine |
Quote:
|
s-a cam excitat putin :D
intr-adevar si eu astept cu nerabdare show`u ... si after show sa vedem ce se propune :twisted: |
-Sa se propuna ceva cu potol si %.....procent.......de peste 7.
|
La ce ora incepe si cat costa biletul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning