![]() |
Re: MK3 - G E K
Quote:
|
Quote:
|
Corect RideTheRiddle,
Mai simplu...impreumuti un aspirator care are si functie de spalare si foloseste biocarpet , varianta cea mai simpla... |
Deci sa nu le spal la jet ?? Si daca tot sunteti contra jetului dati o idee si ceva detalii de pus in folosinta ...
|
de la set se incarca tot buretele cu apa si o sa stai o vesnicie sa se usuce, mai ales ca e frig, ti-am dat o varianta...un simplu aspirator de casa cu functie de spalare.
|
sau Pulimax, scuzati expresia, l-am vazut in "actiune" acum cateva saptamani, chiar face treaba. cu biocarpet am spalat interiorul unui monovolum care era imbibat in tutun, vaselina, mizerie de pe maini si alte nenorociri si chiar a iesit bine, dar trebuie sa freci ceva, cu pulimaxul omul care a spalat scaunele nu s-a chinuit foarte mult
|
Dai frumos husele jos si le bagi in masina, dar e migalos dupa sa le pui la loc.
|
Am rezolvat cu scaunele le voi duce maine la spalatorie si vor fi curatate profesional cu aspirator si solutii specifice ... nu are rost sa fac experimente eu cu jet sau alte solutii ...
@ZAK te astept cu 25 de lei jumatatea ta :lol::lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am rezolvat si cu spalatul ..... au fost spalate profesional cu un aspirator si niste soluti , au ramas umede si recomandarea celui care mi le-a curatat a fost sa le las la caldura sa se usuce ele singure altfel daca le pun pe masina sau le tin in frig o sa prinda miros din cauza umezeli .... asa ca m-am conformat si le tin in casa la caldura pana se usuca .... deja in proportie de 60% sunt uscate
|
altfel de te vede lumea acu` :lol:
|
eee parca e altceva :D
|
Da asa este momentan si eu cam sunt uimit de cum arata scaunele cel putin in parerea mea au iesit direct ca NOI nu stiu in poze nu prea se observa dar live va asigur ca sunt ca atunci cand au iesit pe poarta Recaro :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning