Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

teen.ager 04-11-12 17:33

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Treaba buna ce ai tu aici. Arata mai ok cu farurile astea asa, o intineresc putin. Cat de suspensie, eu unul sincer nu stiu daca as putea rezista cu suspensie asa rigida. Cat despre capota in ultimul post, ce s-a intamplat? A patit ceva sau e de la calitatea pozelor? Ca se vede putin cu dungi.

Spor la treaba, vezi ce faci, ca te urmaresc. BTW, ai si semnatura acuma, te poti insura... :lol:

marius3030 04-11-12 17:43

au iesit beton farurile omu'.ce mi-ar fi placut sa le pot face si eu asa.
10+

westsideracer 04-11-12 18:19

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5234635)
Treaba buna ce ai tu aici. Arata mai ok cu farurile astea asa, o intineresc putin. Cat de suspensie, eu unul sincer nu stiu daca as putea rezista cu suspensie asa rigida. Cat despre capota in ultimul post, ce s-a intamplat? A patit ceva sau e de la calitatea pozelor? Ca se vede putin cu dungi.

Spor la treaba, vezi ce faci, ca te urmaresc. BTW, ai si semnatura acuma, te poti insura... :lol:

Mersi teen'ere:p Capota nu a patit nimic,era bruma pe ea ca am facut pozele seara.cat despre suspensie,acum e mai ridicata,ca am pregatit masina de iarna.te obisnuiesti repede cu ea joasa asa,mergi cu atentie si n'ai probleme;)
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5234648)
au iesit beton farurile omu'.ce mi-ar fi placut sa le pot face si eu asa.
10+

mersi mersi! si mie imi place mult cum se vad.ma bate gandu' sa pun becuri de pozitie acolo la semnalizarea din far,unde'am facut cu rosu,dar ceva discret nu sa se aprinda foarte tare,insa ma cam da inapoi gandul ca iar o sa se abureasca:(

marius3030 04-11-12 18:21

poi pe unde treci firele pui un dop de cauciuc sau cv de genul si nu se aburesc.;)

westsideracer 04-11-12 20:33

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5234704)
poi pe unde treci firele pui un dop de cauciuc sau cv de genul si nu se aburesc.;)

Cred ca o fac si p'asta zilele astea ;)

teen.ager 04-11-12 21:46

Sefu', hai sa-ti vand un pont, daca vrei un mic upgrade la parte de iluminare, ca tot te-ai ocupat de faruri. Pune niste bani deoparte si ia-ti doua bucati de Philips Bluevision pe faza lunga (H7). Diferenta de la cer la pamant intre alea albastruie si halogenele normale.

westsideracer 04-11-12 22:25

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5235031)
Sefu', hai sa-ti vand un pont, daca vrei un mic upgrade la parte de iluminare, ca tot te-ai ocupat de faruri. Pune niste bani deoparte si ia-ti doua bucati de Philips Bluevision pe faza lunga (H7). Diferenta de la cer la pamant intre alea albastruie si halogenele normale.

Am xenon 6000k pe faza scurta boss,nu folosesc faza lunga mai deloc...dar cine stie:p
asa,de curiozitate,care e pretul lor?

marius3030 04-11-12 22:44

eu la super marketuri le-am vazut pe la 100-120 lei.

westsideracer 04-11-12 22:49

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5235099)
eu la super marketuri le-am vazut pe la 100-120 lei.

Mda,asa am vazut si eu la un scurt search pe google.mi se pare destul de piperat pretul.nu stiu ce sa zic...deocamdata am alte prioritati :) mersi oricum Marius pt raspuns!

marius3030 04-11-12 23:53

nici nu cred ca-si au rostul daca nu folosesti des faza lunga.

andi_cimpean 05-11-12 07:44

Preţul unor becuri Philips, care să-şi facă şi treaba bine, se apropie de preţul unui kit Xenon, bunicel. Clar, nu are sens să investeşti în aşa ceva.

bujuKYL 05-11-12 08:06

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5234562)
Astazi am montat farurile si ce mai demontasem.Eu zic ca a iesit frumos,sunt multumit de rezultat!
Pozele promise:

i-ai mai schimbat putin aspectul felicitari8)

westsideracer 05-11-12 20:29

Baieti,am o mica mare problema:D
De cand am cumparat masina,mie mi se abureau farurile.prima data am zis ca nu sunt etansate bine.le'am desfacut prima data,atunci cand le'am vopsit,le'am izolat cum trebuie si le'am montat.cand spalam masina tot se abureau,dar nu f rau.am observat si ca am garniturile alea din spate rupte.le'am schimbat si pe acelea,le'am si desfacut iarasi sapt trecuta si acum sunt mai mult ca sigur ca sunt etansate mai mult decat suficient.am verificat si sa nu fie infundate gaurile alea de aerisire si totul e in regula.Tot mi se aburesc,nu stiu ce sa le mai fac...ma enerveaza rau de tot.

M'am gandit azi toata ziua si am 2 variante:
1. sa astup gaurile alea cu scoci/cauciuc ceva provizoriu,doar sa vad cum sta treaba
2. sa trag 2 furtunase,cate unul de la fiecare far,pana in dreptul grilei si sa le prind cumva,pt a intra aerul in timp ce circul cu masina...

Voi ce credeti,e bine? sau macar un sfat,ceva.nu stiu ce sa le mai fac x(

streetfame 07-11-12 14:35

ti-am dat mesaj cu ce m-ai intrebat. baga id meu si vb pe mess. salut

chyryCRY 07-11-12 19:30

2 Attachment(s)
Arata bine farurile vopsite :)
Am facut si eu treaba cu farurile la corsa si aratau grozav :)

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning