Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

TopArt 28-02-07 07:21

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 774832)
3. s-a raspuns... nu inteleg in ce consta neintelegerea, detaliaza ca sa detaliez...

"2D non Brush: prezentarea trebuie sa contina produsul finit si separat, poza pe care s-a lucrat la rezolutia originala. Tehnica la alegere, rezolutia lucrarii de 1280/1024" - prezentarea reprezinta plansa in sine sau prezentarea reprezinta acelasi e-mail in care trebuie puse amandoua ?

Quote:

NU se vor printa toate plansele la 3d, ele vor sta la baza jurizarii care va avea loc inainte, pe indelete, ca sa nu fie "viciata" de lumina, print, pozitie, etc...
la salon vor fi expuse doar demonstrativ lucrarile, cate o plansa reprezentativa pentru fiecare lucrare

mare pacat. toti concurentii vor sa fie vazuti la tuning days. toti cei care participa participa pentru expunere. data trecuta au fost cate 5-6 planse de prezentare la 3D, 3 planse de prezentare la 2D si 2 planse de prezentare la freehand. e mare pacat, ca dupa un an, sa fie DOAR CATE O SINGURA PLANSA EXPUSA. toti cei care muncesc pentru acest concurs muncesc cu aceeasi implicare la TOATE PLANSELE pe care le realizeaza. e mare pacat sa nu fie expusa MUNCA participantilor. e mare pacat sa fie mai slab organizat decat data trecuta.

Quote:

exista o sansa sa cuplam o plasma pentru rularea lucrarilor, sau un proiector.

e o idee foarte buna. poate aveti resursele organizatorice sa o puneti in aplicare. DAR, FOARTE IMPORTANT: e o idee foarte buna atata timp cat e sustinuta de un panou cu planse. e o idee foarte buna ATUNCI CAND SUNT PREZENTATI CASTIGATORII acest proiector/plasma, pentru a fi vazuti de toata lumea, nu ca data trecuta, cand a fost un haos total si NIMENI NU A STIUT CINE SI CU CE A CASTIGAT. ;)

Quote:

eu presupun ca salonul virtual va fi mult mai spectaculos decat cel live
depinde de voi

ma repet, si nu cu rautate, cum sunt banuit pe nedrept. acest salon virtual NU POATE FI SPECTACULOS atata timp cat e expusa o singura plansa per concurent. IMPOSIBIL. e pacat sa fie mai slab organizat decat data trecuta. e ciudat sa fie mai slab organizat ca data trecuta. la primul concurs cu expunere realizat de voi, a fost expunere pentru toti cei care fac tuning virtual din pasiune, cu cap, pentru toti cei care muncesc sa dea totul. la al doilea concurs cu expunere, e mare pacat sa nu fie MACAR ATATA EXPUNERE LIVE CAT A FOST LA PRIMUL CONCURS CU EXPUNERE, REALIZAT ANUL TRECUT. ;)

CONCLUZIA MEA SINCERA: daca cereti minim 10 planse la 3D, expuneti din ele macar 5. daca cereti maxim 3 planse la freehand, expuneti din ele macar 2. daca cereti minim 1 plansa la 2D brush/2D non brush, expuneti plansele respective. doar asa salonul virtual va fi exceptional, asa cum il vreti, asa cum credeti. e multa munca, e pacat sa nu fie expusa cum trebuie. daca data trecuta s-a putut, se poate si de data asta. un panou cu planse A3 pentru TOATE lucrarile care merita sa intre in concurs, corect - si un retroproiector/plasma pentru anuntarea castigatorilor, sa fie vazute lucrarile castigatoare de toata lumea, sa fie asociati castigatorii cu lucrarile respective.

_DPG_ 28-02-07 09:36

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
la freehand au fost cerute poze la 1600x1200, dar nu sa precizat la cati dpi; puteti sa ne lamuriti si p noi pls?

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 774486)
300 dpi, e cel mai potrivit pt print

1600x1200 la 300 dpi mi se pare un mare nonsens. Nu ca as fi eu vreun pui de dtp-ist, iar daca ma insel imi cer scuze, dar dpi (dots per inch) se calculeaza in functie de dimensiunea fizica a plansei. Deci daca plansele vor fi in format A3, rezolutia de print pentru A3 la 300 dpi este de 4960x4665 pixeli. Dupa cum am spus, 1600x1200 la 300 dpi mi se pare nonsens. Pentru dimensiunile unui plic postal (A5, aproximativ) printat la 300 dpi i-ar reveni rezolutia de 1600x1200, nicidecum unei foi format A3.

Ace Axel 28-02-07 11:23

asa stiam si eu ... dar cand am scanat mai demult nijte desene, scanner-ul avea optiunea de a alege SI rezolutie SI dpi-ul (eu cred k un exemplu ar fi k pozele de p mobil nu au aceasi claritate ca cele facute de o camera... desi au aceasi rezolutie)

si am o intrebare: a fost precizat faptul k lucrarile nu trebe sa apara in nici o publicatie de nici un fel, inainte de concurs.... dak apare dupa concurs are ceva!?

GRIGO 28-02-07 13:47

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 775134)
dak apare dupa concurs are ceva!?

normal nu ar trebui sa fie probleme

@Gratian ar fi super naspa sa se puna decat o poza pe panou la 3d ....
sa sti ca pentru unii dintre noi e foarte important ca lumea sa vada lucrarile noastre ....conteaza enorm de mult ca dupa ce muncesti cineva sa iti admire lucrarea ...
sunt sigur ca la 3d o sa fie niste lucrari de o sa "rupa gura" pt ca este destul timp de lucrat asa ca merita sa fie expuse :D
parerea mea

Gratzian 28-02-07 14:48

stiu... e usor sa ai dreptate pe linia asta...
ideal ar fi sa fie o hala exclusiv pentru virtual, cu panouri A0 pentru fiecare lucrare, si idei sunt destule, nimeni nu poate contesta ca nu e o idee excelenta, nu?
dar nu intotdeauna e si posibil practic... eu ma chinui sa gasesc sponsori, dar nu sunt nelimitati, cred ca sunteti constienti...
totul depinde, bineinteles, si de numarul total al lucrarilor, pentru ca una e sa printezi 120 A3, alta 500 de A3.

simionstef 28-02-07 14:50

daca facem pe o foaie A4 prezentare freehand si o scanam si ulterior o trimitem este cumva prea mica???:shock: pentru ca eu nu prea ma pricep la dpi-uri si la alte alea....

Ace Axel 28-02-07 15:02

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 775339)
normal nu ar trebui sa fie probleme

asta cred si eu ... dar astept o confirmare de la gratzian, dak nu se supara, sa nu fie probleme

Gratzian 28-02-07 15:12

nu, daca o scanezi la rezolutie buna, e ok
vb cu cel care o scaneaza...

TopArt 01-03-07 00:58

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 775423)
stiu... e usor sa ai dreptate pe linia asta...
ideal ar fi sa fie o hala exclusiv pentru virtual, cu panouri A0 pentru fiecare lucrare, si idei sunt destule, nimeni nu poate contesta ca nu e o idee excelenta, nu?
dar nu intotdeauna e si posibil practic... eu ma chinui sa gasesc sponsori, dar nu sunt nelimitati, cred ca sunteti constienti...
totul depinde, bineinteles, si de numarul total al lucrarilor, pentru ca una e sa printezi 120 A3, alta 500 de A3.

readuc in discutie editia precedenta:

- cate 2 planse expuse pt. categoria freehand - 6 lucrari - 12 planse A3
- cate o plansa expusa pt. categoria beginner - 33 lucrari - 33 planse A3
- cate 3 planse expuse pt. categoria advanced - 8 lucrari - 24 planse A3
- cate 3-12 planse pt. categoria highend - 9 lucrari - 57 planse A3

expun informatii publice de pe forumul 4tuning. deci au fost 126 planse expuse anul trecut.

ati spus, de la bun inceput, ca va fi mai spectaculos decat data trecuta. din toate punctele de vedere. premii, expunere, etc. etc. concurentii se chinuie sa munceasca sa arate ceva cu adevarat spectaculos, la toate categoriile. mingea e la voi in teren... ;)

PS: repet, o idee foarte buna cea cu proiectorul/plasma. un panou cu planse minim A3 pentru TOATE lucrarile care merita sa intre in concurs, corect - si un retroproiector/plasma pentru anuntarea castigatorilor, sa fie vazute lucrarile castigatoare de toata lumea, sa fie asociati castigatorii cu lucrarile respective.

Gratzian 01-03-07 01:52

corect, asa este... deci am avut dreptate, multumesc...
asa cum ziceam, aproximativ 120 A3...
putem face mai multe
dar ca sa facem Mult mai multe, etc... in afara de idei, acceptam cu placere si propuneri de sponsorizare...

giubau_v8 01-03-07 15:40

intrebare...daca nu am scanner pot sa fac poze cu aparatul digital?

import_skillzzz 01-03-07 15:46

toat posturile astea m-au derutat din ce in ce in ce mai tare

-initial s-a zis 3 planse maxim, 1600/1200 pt freehand-

fara suparare DAR NU PREA SUNT DE ACDORD - DE CE NU PUTEM AVEA MAI MULT DE 3 PLANSE - CE PUTEM PREZENTA IN 3 PLANSE ; EXTERIOR FATA, EXT SPATE ; INTERIOR - DACA TOT VRETI PREZENTAREA UNUI SUPER SHOW CAR CRED CA TREBUIA SA NE DATI MAI MULTA LIBERTATE DE EXPRIMARE

giubau_v8 01-03-07 16:11

nu au unde sa le expuna cred .......

TopArt 01-03-07 16:58

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 776157)
in afara de idei, acceptam cu placere si propuneri de sponsorizare...

propun o taxa de participare de 5 RON. nu o gasesc exagerata. presupun, bazandu-ma pe faptul ca la concursul trecut au fost 50-60 concurenti ca, anul acesta, vor fi minim 100 concurenti.

5 RON taxa x teoretic minim 100 concurenti = 500 RON. banuiesc ca se poate acoperi o parte din printarea eventualelor 500 planse A3. ar reveni, din taxa de participare a concurentilor, cate 1 RON (sau 10.000 lei vechi) per printare plansa. ;)

astept si parerea celorlalti. vi se pare ok o taxa de participare de 5 RON ? vi se pare exagerata ? se merita ? nu se merita ? astept parerea voastra. eu zic ca se merita, TREBUIE EXPUSE MULTE PLANSE, putem da si noi o mana de ajutor organizatorilor pentru a vedea lucrarile noastre expuse in toata splendoarea lor, NU CATE O PLANSA de persoana...

shantzu 01-03-07 17:21

eu sunt de acord cu aceasta taxa ;)
si in felul acesta cred ca ar scadea simititor numarul de participanti .... si pt juriu va fi mai ushor... parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning