![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
CONCLUZIA MEA SINCERA: daca cereti minim 10 planse la 3D, expuneti din ele macar 5. daca cereti maxim 3 planse la freehand, expuneti din ele macar 2. daca cereti minim 1 plansa la 2D brush/2D non brush, expuneti plansele respective. doar asa salonul virtual va fi exceptional, asa cum il vreti, asa cum credeti. e multa munca, e pacat sa nu fie expusa cum trebuie. daca data trecuta s-a putut, se poate si de data asta. un panou cu planse A3 pentru TOATE lucrarile care merita sa intre in concurs, corect - si un retroproiector/plasma pentru anuntarea castigatorilor, sa fie vazute lucrarile castigatoare de toata lumea, sa fie asociati castigatorii cu lucrarile respective. |
Quote:
Quote:
|
asa stiam si eu ... dar cand am scanat mai demult nijte desene, scanner-ul avea optiunea de a alege SI rezolutie SI dpi-ul (eu cred k un exemplu ar fi k pozele de p mobil nu au aceasi claritate ca cele facute de o camera... desi au aceasi rezolutie)
si am o intrebare: a fost precizat faptul k lucrarile nu trebe sa apara in nici o publicatie de nici un fel, inainte de concurs.... dak apare dupa concurs are ceva!? |
Quote:
@Gratian ar fi super naspa sa se puna decat o poza pe panou la 3d .... sa sti ca pentru unii dintre noi e foarte important ca lumea sa vada lucrarile noastre ....conteaza enorm de mult ca dupa ce muncesti cineva sa iti admire lucrarea ... sunt sigur ca la 3d o sa fie niste lucrari de o sa "rupa gura" pt ca este destul timp de lucrat asa ca merita sa fie expuse :D parerea mea |
stiu... e usor sa ai dreptate pe linia asta...
ideal ar fi sa fie o hala exclusiv pentru virtual, cu panouri A0 pentru fiecare lucrare, si idei sunt destule, nimeni nu poate contesta ca nu e o idee excelenta, nu? dar nu intotdeauna e si posibil practic... eu ma chinui sa gasesc sponsori, dar nu sunt nelimitati, cred ca sunteti constienti... totul depinde, bineinteles, si de numarul total al lucrarilor, pentru ca una e sa printezi 120 A3, alta 500 de A3. |
daca facem pe o foaie A4 prezentare freehand si o scanam si ulterior o trimitem este cumva prea mica???:shock: pentru ca eu nu prea ma pricep la dpi-uri si la alte alea....
|
Quote:
|
nu, daca o scanezi la rezolutie buna, e ok
vb cu cel care o scaneaza... |
Quote:
- cate 2 planse expuse pt. categoria freehand - 6 lucrari - 12 planse A3 - cate o plansa expusa pt. categoria beginner - 33 lucrari - 33 planse A3 - cate 3 planse expuse pt. categoria advanced - 8 lucrari - 24 planse A3 - cate 3-12 planse pt. categoria highend - 9 lucrari - 57 planse A3 expun informatii publice de pe forumul 4tuning. deci au fost 126 planse expuse anul trecut. ati spus, de la bun inceput, ca va fi mai spectaculos decat data trecuta. din toate punctele de vedere. premii, expunere, etc. etc. concurentii se chinuie sa munceasca sa arate ceva cu adevarat spectaculos, la toate categoriile. mingea e la voi in teren... ;) PS: repet, o idee foarte buna cea cu proiectorul/plasma. un panou cu planse minim A3 pentru TOATE lucrarile care merita sa intre in concurs, corect - si un retroproiector/plasma pentru anuntarea castigatorilor, sa fie vazute lucrarile castigatoare de toata lumea, sa fie asociati castigatorii cu lucrarile respective. |
corect, asa este... deci am avut dreptate, multumesc...
asa cum ziceam, aproximativ 120 A3... putem face mai multe dar ca sa facem Mult mai multe, etc... in afara de idei, acceptam cu placere si propuneri de sponsorizare... |
intrebare...daca nu am scanner pot sa fac poze cu aparatul digital?
|
toat posturile astea m-au derutat din ce in ce in ce mai tare
-initial s-a zis 3 planse maxim, 1600/1200 pt freehand- fara suparare DAR NU PREA SUNT DE ACDORD - DE CE NU PUTEM AVEA MAI MULT DE 3 PLANSE - CE PUTEM PREZENTA IN 3 PLANSE ; EXTERIOR FATA, EXT SPATE ; INTERIOR - DACA TOT VRETI PREZENTAREA UNUI SUPER SHOW CAR CRED CA TREBUIA SA NE DATI MAI MULTA LIBERTATE DE EXPRIMARE |
nu au unde sa le expuna cred .......
|
Quote:
5 RON taxa x teoretic minim 100 concurenti = 500 RON. banuiesc ca se poate acoperi o parte din printarea eventualelor 500 planse A3. ar reveni, din taxa de participare a concurentilor, cate 1 RON (sau 10.000 lei vechi) per printare plansa. ;) astept si parerea celorlalti. vi se pare ok o taxa de participare de 5 RON ? vi se pare exagerata ? se merita ? nu se merita ? astept parerea voastra. eu zic ca se merita, TREBUIE EXPUSE MULTE PLANSE, putem da si noi o mana de ajutor organizatorilor pentru a vedea lucrarile noastre expuse in toata splendoarea lor, NU CATE O PLANSA de persoana... |
eu sunt de acord cu aceasta taxa ;)
si in felul acesta cred ca ar scadea simititor numarul de participanti .... si pt juriu va fi mai ushor... parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning