![]() |
Re: B-45-LCP
2 Attachment(s)
My baby needs to feed:-)
|
Quote:
Hai odata cu ea pe strazi!!:-) |
4 Attachment(s)
Frecam si iar frecam, poate mai si asamblam:-).
+ rulmentul buclucas |
Frumos proiect omule. Bafta in continuare !!
|
Multumesc bafta si tie .Mersi si de info ca am scapat sa mai astept dupa tachet ca dura 3 zile pana venea, asa astazi termin motorul poate pana diseara e pe masina.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
In sfarsit motorul e sus pe masina:dance: si am inceput sa schitam evacuarea.
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa faci si un air scope in capota?
|
Quote:
|
Pai eu zic ca ai nevoie neaparat, elv-ul nu o sa faca mare lucru ca practic recircula aerul cald din compartimentul motor.Poti opta pt cv in genul celei alese de bolidu'
|
Stiu ce vrei sa zici am o mare dilema cu intercoolerul dar nu il vreau in fata masini . m-am incurajat cu ideea ca am grila de 4 faruri in fata si intra aer suficient acuma daca mi-ai dat ideea cu priza de aer poate o sa ajunga sa am o temperatura ok in admisie.
|
Aerul intra in compartimentul motor,(daca ii faci priza mare de aer) bun, raceste isi face treaba, dar nu trebuie sa si circule? pe unde iese aerul? pe sub masina? in masina?
Intercooler-ul ar fi bine montat in botul masini, oricum se vede de la o posta ca este manarita masina, se aude turbo, bov, roti mari, joasa.. Gandestete bine cu intercooler-ul si lasa tiganiile pentru alti, pana acum ai lucrat excelent baiete. Bravo. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning